Follow Viruspadu

Friday, March 12, 2010

unplan

salam.

ini cerita hari selasa sebenarnya. well. disebabkan macam kelamkabut anoi demam semua. balik-balik keje. terus uruskan rumah basuh kain la apa la. pastu terus pecut ke rantau. so memang masa nak main-main dengan blog ngan fesbuk memang la terbengkalai sikit. twitter lagi lah. sori la korang. dua tiga hari ni membalas komen kat fesbuk pun ala-ala. membalas sms lagi lahhhhhhhhhh kalau dah duk rumah hadap anak-anak. maunya tak. fon nun dalam enbeg. enbeg pulak nun dalam bilik. sori ek.

hari selasa lepas saya jumpa sama kakmas :). kalau korang perasan kat fesbuk saya. kakmas ni lah antara orang yang MESTI ada kat setiap status saya. hikhikhikhik. sampaikan kalau komen dia takde kat salah satu status. saya pulak pelik wakakakaka.

dia mesej saya kat fesbuk, kata nak jumpa.

u know la kak jemah. PEMALU :p *pui pui pui tak caya

antara benda yang paling saya elak adalah jumpa orang wakakakaka. sebab saya ni tak berapa pandai sembang. dan tak pandai sembang. dan tak tahu nak borak apa. dan mungkin ko tanya 10 aku jawab 1 jer. tak pun aku angguk2 jer. hahahahahaha. dush dush dush. mau mencicit2 adik beradik aku gelak baca perenggan ni hahahaha. tapi saya perasan. adik beradik saya kebanyakannya macam ni kannnn.

tapi sebab kakmas ni macam too nice :) saya pun tak tahu kenapa saya setuju je jumpa2.

kas mas siap belanje makan pizza ok. baik tak baik tu uolsss

"nobit apsal ko tak ikut sekali haaa" ecehhh...

kitorang jumpa pun waktu lunch. saya mestilah bawak manager saya sekali. hahaha tak pasal-pasal mekchu jadi manager kak jemah. camne tu kan.

kakmas, terima kasih sebab bagi hadiah macam-macam kat saya. siap bagi satu set VCD DALJA SPRING. bagi lagi cawan I LOVE FAFAU. alahai. saya takde pulak bagi hadiah balas. dengan belanje makan pulak lagi. baik betul akak ni. NICE KNOWING YOU :) kak mas.

eh hari jumaat. nak gi pejabat pos. kakmoon niii nak pos tudung mu sekali lagi wakakaka. harap2 jangan sampai kat den lagi dah. aku wacaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kang.

daaaa

Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

3 komen[s]:

HOn3YB33 said... [Reply to Comments]

wah..ini baru betul2 blogger..

dari alam maya ke realiti...

i like it..!!

:: p R i n c E s S _ N :: said... [Reply to Comments]

kak vp ni kt blog nmpk cm senget2..weng2...tp jmpe dpn2 pemaluss ala2 wanita mlayu trakhir gtu......uhhh.....

saya_ifa said... [Reply to Comments]

dalja spring neh sgt best!! :)







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^