Follow Viruspadu

Monday, April 19, 2010

Anda Tanya Jemah Jawab

Hari ni rasa macam nak jawab soalan.

sebab hari ni saya cuti :)

ok. boleh tanya soalan apa je korang nak. maksud saya nak tanya pasal :-

1. Teknikal Belog. maksudnya nak mintak saya buat tutorial la. macam mana nak buat itu ini ke. mcm mana nak letak widget ke apa

2. pasal iklan / ads dekat belog tanya kat emel terus ye viruspadu@yahoo.com

3. apa-apa soalan yang tak melibatkan soalan yang sensitif. ai sensitif ok eceh. contohnya. kak jemah bila nak beranak lagi. wahhhhhhhhhh soalan ni saya sensitif ok

ok silakan tanya.

Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

6 komen[s]:

@e_da said... [Reply to Comments]

Salam vp.. sy as silent reader u... kalau awak sudi, boleh tak buat tutorial 3 column untuk blog.. tq ya....

viruspadu said... [Reply to Comments]

eda,
rasanya ceera dah buat. http://c33ram00n.blogspot.com/2008/09/tutorial-3-column.html

rasanya kalau saya buat pun, saya kopipes dia punya je hahahaha.

tp tu la. kalau tak paham versi ceera tu. bagi tahu. saya cuba buat entry lain. mungkin bagi ayat mudah sikit nak faham.

yantz-yeem said... [Reply to Comments]

hahaha nak tanya gaks nie....

rasa2 dulu ms awl2 salin anoi...vp ada nak torai2 cloth diaper (CD) kan...so apa citer skg?masih menggunkan CD ke tuk anoi???

lagiks satu...skg anoi masih full BF ke???jawan eh..jgn x jawab..hehehehe

viruspadu said... [Reply to Comments]

yantz-yeem
memang soalan cepu mas ni.

CD pakai kan anoi hari sabtu ahad je.

ini ramai nak tahu ni. biasanya saya biarkan soalan ni tergantung. tp sebab hari ni special ATJJ (anda tanya jemah jawab). saya jawab. eceh. saya dah tak fully BF anoi lagi.

:)

Nora said... [Reply to Comments]

Salam VP.

boleh tak ajar saya macamamna nak letak watermark dalam gambar :D.

viruspadu said... [Reply to Comments]

Nora, saya penah buat entry pasal watermark ni. http://www.viruspadu.com/2010/03/anda-tanya-jemah-jawab-water-mark.html







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^