Tuesday, April 20, 2010

FEEZA BOUTIQUE : baju cantik-cantik wooo

Tak sabar menanti baju ini dalam genggaman. lalalalala.

G2112- RM30

http://feezaboutique.blogspot.com/

kalau korang minat. gi terjah belog dia. cun cun wooooooooo.

sekarang ni lagi senang shopping baju online kan kan kan
kak jemah naik lengoh2 kaki di MV. satu baju pun tak berkenan. last last onlineee jugekkkkk

wahai baju. daku tak sabar menanti mu :)

Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

11 komen[s]:

makdara terdiva said... [Reply to Comments]

samela i skrg pon dah gile shopping online..

baju dah sampai sok, sila show-off disini ye jemah.. :)

ieyka02 said... [Reply to Comments]

shopping on9 mmg best...cz bju dye sume cntek dr bli kt kdai/mall..:))

:: p R i n c E s S _ N :: said... [Reply to Comments]

NK USHA JGK...G MALL X JMPE BJ KENAN..ON9 GAK BYK CNTEK2..

stormz said... [Reply to Comments]

k.vp,

tu butik x-skulmate sy tu.heheh

Diarihatiku1976 said... [Reply to Comments]

shopping on9 mmg best

lily lotus said... [Reply to Comments]

cantik! siap ada munge2 lagi

viruspadu said... [Reply to Comments]

makdara terdiva
harusssssssssssssssssss ai tepek dalam belog. kata blogger

ieyka02
lagi cantik lagi murah kannnnnnn

:: p R i n c E s S _ N ::
sila N sila... cantik dan murah woo

stormz
dah kawan2 tu beli banyak2 ok

viruspadu said... [Reply to Comments]

Diarihatiku1976
best takyah duit parking, takyah duit minyak kereta, takyah duit nak makan mekdi hihihih

lily lotus
bunga2 tu wajib tuuu

Feeza boutique info said... [Reply to Comments]

kak vp, thanks yeah.
cayang kak vp.

storm aka iylia.

meh ramai2 tgk tgk baju2 kat sini
http://feezaboutique.blogspot.com/

Kedai Lalaland said... [Reply to Comments]

Jum visit blog I plak..Banyak baru latest~ Wee..Wee

Nahla Fashion said... [Reply to Comments]

Asalamu'alaikum...
salam kenal ya mba/mas...
maaf mba/mas numpang promo yaaa :)

Di butik kami mngadakan ke-Agenan DROPSIT (NOL MODAL)lhooo...

kami dari nahla fashion ingin menawarkan kerja sama untuk produk
1.mazaya
2.zenitha
3.Qirani
5.sik clothing
6.Three-d celana+rok

jika mba/mas berminat hubungi kami ya (Nahla care-arief 0856 228 7671)??
atau messages ke inbox kami....

Ditunggu kerja sama nya.
maaf mengganggu dan trima kasih (^_^)
http://nahlafashion.com/

Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^