Follow Viruspadu

Tuesday, April 06, 2010

hadiah hari lahir nisa :)

alahai so sweet la kamu kamu kamu ni

tak payah susah-susah nak belikan an-nisa hadiah hari lahir, kat omak dia takpe hahaha. eh tak la tipu je. tapi betul. cukup sekadar doa dari korang dah cukup dah. sekadar ucapan tanda ingatan pun dah membuatkan nisa (emak dia yang lebih) hepi dah :)

tapi ini budak hahaha kategori budak ke wana ni alahaiiiii kenapa budak ni baik sangat sama kak jemah. terharu ai ok. (curi gambar wana tanpa kebenaran dalam fesbuk :p)

wana, dia cakap dia blur. tapi takpe wana. blur-blur tapi cute :)

saya tak pernah jumpa tp kenal melalui belog dan fesbuk ajo :)

dia bgtau saya ada hadiah untuk nisa

holloh holloh holloh


hadiah yang sangat bermakna my dear :)

sampai-sampai rumah, nisa melompat2 seronok sangat. ye lah kan. budak kalau dapat hadiah. kita lak seronok bila dia berronok-ronok :p


"baiknya mama belikan hadiah kakak"
"bukan mama beli"
"sape beli hadiah kakak"
"kawan mama, nama dia untie wana"

terus dapat gelaran makcik hahahaha

pagi tadi. bangun-bangun pagi terus dia tanya
"mana buku baca-baca kakak semalam tu, kakak nak baca buku"

pehhhhhhhhh... kalau rajin baca buku macam ni sampai besar memang mama tabik ah nisa

terima kasih salwana saad :)

Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

3 komen[s]:

zal88 said... [Reply to Comments]

hehe...
die mmg baik kak...
eh..wana..ko pn bc blog ni ye...
;-)

kak moon said... [Reply to Comments]

lawo cincin kak jemah.. wakaka....

viruspadu said... [Reply to Comments]

zal88, a ah dia baik :)

moon, hahaha itu lak yang dia tgk, sabo je la







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^