Follow Viruspadu

Monday, April 26, 2010

Jualan Puspanita :)

"papa jom nak tak, kat atas ada jualan puspanita, jom tengok"
"ok"

...

"cantik kan papa"
...


'cantik kan papa"
...


"cantik kan papa"
...



"cantttttt..."
"yelah yelah belilah belilah"

hahahaha seb baik paham nok. kalau tidak tido luar malam ni hahahaha



tapi tulah kan. kalau takde rezeki tu takde jugak. kemain mengetest lagik. satu pun tak berkenan

rugi rugi :p

lega lega (kata suami dalam hati)

Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

11 komen[s]:

Aleeya said... [Reply to Comments]

huhuuu baju tu da cun nape tak amekkk..rugi rugi hehehe

viruspadu said... [Reply to Comments]

aleeya, baju mana lak ni hihihih. kita test tudung la tadi hihihih

marinahunny said... [Reply to Comments]

'selamat duit' kata en laloque..hahaha

viruspadu said... [Reply to Comments]

hahahaha. tu la pasal. nampak kelegaan di hatinya haha

maklongon9shoppe said... [Reply to Comments]

Hi. saya add awak dalam bloglist saya. hope u dont mind.

Kaseh NazLieza said... [Reply to Comments]

hahahaha...lawakla kak jemah ni..adoyai...

my triplet babies... said... [Reply to Comments]

kat maner tue jualannya?? kat JPM nie tiap2 bulan ada.. mmg syok...

lily lotus said... [Reply to Comments]

hihi..sabar jerlah. sudahnya takde yg berkenaan. takpe gi shopping tmpt lain plak

churalliya said... [Reply to Comments]

patut la dah kembali menghilang time lunch.. hehehe..

jom la join contest http://churalliya.blogspot.com/2010/04/best-vacation-photo-contest-by-mekchu.html

jgn x percaya kembar mu dah pandai buat contest.. hahaha.. jgn gelak tau.. hahaha..

mum2h said... [Reply to Comments]

hahaha..lawak la en laloque ni..tp penuh sabar temankan VP..tu tandanya sygkan bini kan?

nor_azida said... [Reply to Comments]

hi, vp...ni puspanita area mana?kita pun join puspanita gak...hehe







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^