Follow Viruspadu

Saturday, April 17, 2010

Melbourne, USA

Melbourne, USA itu adalah disengajakan :)

Uh alahai. best betul mamat tu kat sana. walaupun sebenarnya dia boring (sebab bini anak-anak takde huah huah huah), nak cari makanan halal kena berjalan kaki banyak kilometer lak tu. pagi makan epal je sampai petang. petang baru makan berat2. kesian betul. cuba kalau kat Malaysia. nak gi makan seberang jalan pun bawak kereta ok pastu komplen takde parking hahahaha. pagi makan tengahari makan petang makan malam makan. :)

sabar papa sabar. tunggu minggu depan. semingguuuuuuu je lagi

keje elok2





keje elok elok elok elok lalalalalalalalalalala

walaupun tahu ianya tak mungkin, tapi takpe. tengok gambar kedai je dulu, amik semangat hahaha.

semalam tiba-tiba nisa cakap dengan saya dalam kereta

"kakak rindu papa"

alahaiiiiii anak aku.

Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

15 komen[s]:

My Life My World said... [Reply to Comments]

Mama lagi RInduuuuuuuuuuuuuu papa kan kan kan ;) hahahahahahaha, cuma tak terucap jer.

Siti Sa'adah said... [Reply to Comments]

alahai...sayu je dgn nisa nie...huk3x

mrs.hanibunny said... [Reply to Comments]

itu kakak yang kata... mamanya??? hehehehe... bestnya... cantik betul kedai prada tu yer VP... dalam lagi chantik rasanya... :p

Qaira Tsamaratulqolbi said... [Reply to Comments]

Wah! kesian.. tp kat mesia ni pun dh kene hati2 nak pilih makanan halal.. walaupun sedikit campuran haram nya..namun tetap haram = haram jadah...huhu..
Tak mcm dulu2 dah, main teragak jek nak beli dan mkn apa..apa pun salam ukhwah ya.. :)
Exchange link jom.. sy dh add blog anda.. follow us too ya.. tqvm :)

kain_sari said... [Reply to Comments]

sonokyer.....dapat tgk negara org...kakak x ikut sekali ker...;p
sian anak2 dh ridukan papanyer..;p
peace!!!!!!!!

RiEz said... [Reply to Comments]

alala seminggu jer lagi nica...

shadowz said... [Reply to Comments]

aka tanya x suhu kat sana brape dajah celcius? agak2 cjuk x?

Saje nak bandingkan ngan Malaysia yang nga musim panas skang... hehe

(tolong tanyakan kat sana ABC orang panggil apa boleh x?) :)

SUZIE APAI said... [Reply to Comments]

warghhh....obersea tu....

huhuuuu...aku sentiasa dok cukup napas sokmo klu apai o/station... rasa hilang sebeloh kaki.

LizHairi said... [Reply to Comments]

nica je ke yg windu papa?mamanyer....?? ;P

kejora said... [Reply to Comments]

wah,tkr g state trus dpt g obersi.syoknyeeee...

Aleeya said... [Reply to Comments]
This comment has been removed by the author.
viruspadu said... [Reply to Comments]

My Life My World,
ye betul haha. tapi kan. saya bgtau jugak kat nisa. "mama pun rindu papa" hiks

viruspadu said... [Reply to Comments]

Siti Sa'adah
nisa mmg suka kasik mama sedih uhuk uhuk

mrs.hanibunny
kedai prada itu mmg gojes nok. tp tgk ajer la. mana mampu

Qaira Tsamaratulqolbi
salam kenal. a ah skrg ni nak membeli memang kena hati2

kain_sari
a ah tak ikut. dia keje. tsk tsk

shadowz
hari tu dia ada ckp pasal cuaca. lupa sudah. yelah nanti akak tanya ek

SUZIE APAI
aku punnnnnnnnn... oksigen oksigen

LizHairi
omak dia cover lebih haha

kejora
alhamdulilah, rezeki

:: p R i n c E s S _ N :: said... [Reply to Comments]

besh nyerr en laloque merantau..xpe..smngu je lg..

HasneY said... [Reply to Comments]

Jaymah, takperlah..kejap jerk tu..yg penting cr rezeki bukan cari bini..hehe.he..he..(gelaklaa)hu3..Akak dulu pun pernah gaks ditinggalkan..hasben keje kat Arab nun..lg lama dik nunn oi..2 tawon lebih...skrg dah balik..legaa hatii eden.







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^