Follow Viruspadu

Friday, April 09, 2010

rezeki ferrero rocher

bagus betul dapat menolong couple yang sweet di depan aku semalam. tengok! tengok!. terus dapat ferrero rocher. :) alhamdulilah rezeki. tq korang.






terkejut giler. tengah bukak kabinet besi. tiba-tiba rasa macam ada kelibat lalu belakang.

wah dah la hari jumaat kan. opis golap gumpita lak lagi. golap bukan sobab malam. tapi waktu lunch kitorang katup lampu beb. kasik penjimatan berganda sikit hahaha. bagus tak opis acik :).

bila golap2 ada kelibat-kelibat ni yang saspen ni.

tengok-tengok atas meja ado sesuatu

wah wah wah ferrero rocherrrrrrrrrr la, sebut sambil tergeliat liat lidah. giler punya susah nak sebut fereeereerooo ahhh apsal la dia buat nama coklat ni susah nau nak menyebut ha. ce buat nama ceklat mutu ke ceklat kiah ke ceklat jemah ke. kan sonanggggg

terima kasih laaaaaaaaaaannnnnnnnnnnn...



tu la pasal. buat baik berpada-pada. terus dapat coklat fererererererero rocer kata kauuu!

Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

4 komen[s]:

Faizah_Haris said... [Reply to Comments]

nakkk jugokkkkkkkkkkkkkkkkk hehehe

.::WaNiE::. said... [Reply to Comments]

hahah kakk pas saya sebijik kakk

viruspadu said... [Reply to Comments]

Faizah_Haris, wanie, nah nah amik ni. hahaha

Capo Grande said... [Reply to Comments]

thanx zai...







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^