Follow Viruspadu

Friday, April 09, 2010

Saya dah mula berdebar-debar

dan dah mula rasa... eh esok eh esok eh esok... cepatnya esok. cepatnya esok. belum stenby fizikil emosi dan sebagainya lagi ni. berdebar-debar. sedih. terhimpit. ha tetiba terhimpit hahaha


kaki peneman setia :)


sedihla

papa, jaga diri baik-baik ye. jangan lupa belikan mama henbeg ke, kasut ke, jam ke apa ke.

eh!

Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

10 komen[s]:

iwanz & hani said... [Reply to Comments]

macam tukar duit kat jusco sban 2 jer...

viruspadu said... [Reply to Comments]

iwan,
a ah betul. kat sana :)

Dayah said... [Reply to Comments]

Salam kak Jem
Kemana enchik loloque tu kak..
alololo.. sedih yer kak.. tapi sempat minta hadiah gak kekekeke..
take care kak

lily lotus said... [Reply to Comments]

selamat merindui...

zino said... [Reply to Comments]

ada orang nak pegi obese ke hehe

.::WaNiE::. said... [Reply to Comments]

dont worry kak ktorg teman akak ;) hehehe

Kaseh NazLieza said... [Reply to Comments]

be strong kak jemah...

b.O.n.d.a said... [Reply to Comments]

mah..
bOnda lak terbalik..
lusa dah nak fly ke Dubai..
minggu ni kalO pandang kids je pun da rasa nak nangis..

sO bOnda paham rasa sedih itew..
huhuhu

yunz_02 said... [Reply to Comments]

salam. hi kak jem.. a very nice blog. byk info and tutorial. sy sukee.. :D

i followed u yeh.. :D

miss mumun said... [Reply to Comments]

lama ker en laloque outstation nih.. hehe







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^