Follow Viruspadu

Friday, April 09, 2010

Sekitar Seminar ICT @ Royal Bintang Seremban

hari isnin.

semua orang. ohye. maksud saya opismate saya la. terkecoh kacah nak gi seminar ICT dekat royal bintang.

saya pulak terkocoh kacah nak setelkan masalah blade macam mana tu kan. menongkah arus betul. nasib baik dapat bos yang baik hati semua. kalau tak dah lama kak jemah kena pijak wakakakaka.

seminar ICT ni start awal pagi. tapi atas kebenaran bos yang tercinta. ha hambek kau. waktu makan baru sampai. pandai lak tu bajet2 waktu makan baru la muka jemah ni muncul. perancangan terbaik eceh. eh takde ah. kebetulan je wuwuwuwuwuw. kebetulan terbaik :)

sampai-sampai terus wartawan-wartawan, paparazi semua snap2 gambar artis yang baru sampai hahahahaa. perasan artis mcm ni la jadinya hahahaha.

apsal kak jemah nampak tembam ek. badan nampak kembang semacam

oh sebab ni rupanya :p


dah perasan ada paparazi amik gambar makan. dan dan tu cover makan sambil senyum-senyum. bajet ayu la katakan hahaha

geng-geng urusetia. yang dulunya dikenali sebagai geng-geng kurusetia hahaha.


gambar ni terbaik.......... ai likeeeeeeee. sebab ai nampak langsing. gambar ni je betul ek. yang lain semua dorang dah tarik2 nampakkan saya tembam dorang sabotaj ni weiii. eceh.




ado lak reader kak jemah ni ha... cik fara ain

elok je keluar toilet. si fara ni pandang senyum-senyum. masuk toiletnya tidak hahahaha. saspen akak tau fara :p

tapi takpe fara. sejarah ok. pertemuan pertama akak dengan reader dalam toilet hahahaha.


Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

6 komen[s]:

Leen said... [Reply to Comments]

Mana ada kembang pun kak jemah.. comel je...

eZa said... [Reply to Comments]

haa zalizah! satu opis ngn kak jemah eh?

Softtouch [Hanim] said... [Reply to Comments]

vp, salahkan baju tu yer kalu nmpak vp kembang2...he he he..vp ni cmm artis tau..sana cni ada peminat...kita jer xberjumpe lg vp...

viruspadu said... [Reply to Comments]

leen,
baju kembang hihih

eza, a ah satu opis, kenal ek

hanim, wah artis. takde la hanim. daku jua seperti mu

m'Z faRa.. said... [Reply to Comments]

hahaha..nak jumpe kak jemah nye pasal..2 yg g kejar kat toilet 2...hee...pecah rekod ek..hee..btw,sonok oh jumpe kak jemah nieh..hee..

~~@lyci@~~ said... [Reply to Comments]

wah, terubat rindu nak tgk wajah2 org uptm huhu....







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^