Follow Viruspadu

Thursday, May 20, 2010

SLIM DIET II dan Susu Alphalipid

tu dia aihhhh. tak semena-mena terus stretodepoin kepada produk kannnn. hahahaha. senang takyah kona-kona. korang pun takyah susah-susah pikir. apa la benda minah ni nak cakap sebenarnya ni hahaha.



Nama Produk: SLIM DIET II (SDII).

Apa kebaikan SLIM DIET II ni ye?
dia dapat membantu anda TURUNKAN BERAT BADAN DENGAN SIHAT & TANPA PERLU BERLAPAR! . seksa wei diet berlapar ni. kurus nya tidak. sakit kau dapat. macam mana tu kan. sekso. sooo SUSU ALPHALIPID insyaAllah dapat membantu korang.

SD II adalah produk pelangsingan badan dari New Zealand berasaskan protein soya. i love soya yum yum yum. saya bajet rasa dia sodap ni.

SD II memegang rekod dunia dengan penurunan berat badan sebanyak 64kg dalam masa 1 bulan. waa vavavavava... biar betul ni vavavavava

Apa dia Kelebihan SDII:

1. Diet sihat bagi menurunkan berat badan secara semulajadi. korang perasan tak kalau kita force diri sendiri diet. pastu usaha taknak makan secara terkejut. lepas tu mesti kita akan makan lagi banyak daripada sebelum tu kan. bahaya weiiii. jangan buat macam tu ok. kang kena gestrik.

2. Berkesan dan selamat.

3. Melangsingkan tubuh dan mendapat bentuk badan yang ideal. yang ni best. kalau kurus melengking apa tinggal hahahaha. apa yang best kurus kering. so biar la bentuk tu ideal. baru la pakai kebaya secara terbaik fiwitttttttttttttttttt

4. Harapan baru bagi kawalan berat badan untuk jangka masa panjang yang baik dan menyihatkan. Yang penting sihattttttttttt.

5. Menyediakan bahan kandungan yang lengkap dan mencukupi seperti protein yang berkualiti tinggi, vitamin, mineral dan elemen-elemen yang diperlukan tubuh secara seimbang.

6. Mengekalkan struktur kulit yang asal & cantik.

7. Menghapuskan seluruh kandungan lemak yang terkumpul.

8. Kelihatan & rasa lebih baik.

9. Tiada rasa lapar. phewwwwwwwww ni saya suka ni. tak perasan belum makan.

eh ko dah makan belum?
laaaa aku belum makan la hari ni

hahahaha terbaik ah perasaan tu

10. Tiada kesan yang memudaratkan.


N.E.X.T.............


Nama Produk: Susu Alphalipid (bentuk serbuk dan tablet)

Siapa tak pernah dengar Susu Alphalipid memang saje la dia tu. tak tahu duk planet mana ntah hahahaha. ini mertua saya pun minum niii. kan mak kannnnnnnnnn.

susu ni membantu kita sentiasa SIHAT SECARA SEMULAJADI UNTUK ANDA & SEISI KELUARGA.

Ok Jom baca info susu ni.

Kolostrum adalah SELAMAT. Ia telah disediakan oleh alam semulajadi sebagai makanan mamalia. Adalah sukar untuk membayangkan makanan tambahan lain yang lebih semulajadi dan berfaedah! - International Institute of Nutritional Research, USA

Alpha Lipid Lifeline adalah pemakanan semulajadi yg memang amat berkhasiat dan lengkap untuk keperluan seharian diet manusia.

Susu alpha lipid ni dipasarkan sebagai "BREAKFAST DRINK FOR SMART PEOPLE".

Susu alpha lipid tidak sama dengan susu biasa. Kolostrum adalah susu awal lembu yg mula-mula keluar dari kelenjar susu ibu yg baru melahirkan anak. Oleh kerana ia adalah semulajadi, Ia sesuai untuk semua peringkat umur dari bayi hingga orang lanjut usia.

Alpha Lipid bukannya ubat, ianya makanan semulajadi seperti juga nasi putih, roti, susu dll. So ianya boleh dimakan bersama ubat-ubatan. Tiada tindakbalas antara kandunggan Alpha Lipid dengan ubat-ubatan.

Ingin mendapatkan maklumat lanjut atau ingin mencuba dan dapatkan SDII dan Alpha Lipid?
Hubungi kami....

kalau korang berminat nak tahu maklumat lanjut. nak tahu harga semua, boleh klik:


hubungi: Ayu / Nizam: 019 - 266 8341 dan email/YM! : rahayu_rashid@yahoo.com

Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

15 komen[s]:

Ayu dan Nizam said... [Reply to Comments]

salam jemah & pembaca blog jemah nie...

1st, thanks to jemah sudi tumpangkan iklan kat belog nie... emmm, berbaloi-baloi... sbb dia siap kasik ulasan lagi... dan ulasan-ulasan beliau adalah TEPAT dgn produk-produk nie...
mekasih yer jemah... jasamu dikenang...*nnti btau mak mertua you, pasni beli susu ngan i laks... hahah!

buat semua readers pulak... jemputlah menjenguk belog susu saya tu yer... aper2 nk tanya atau nk order leh contact... jauh pun takpe, penghantaran leh diuruskan!

to jemah... thanks lagi sekali ... daaa

:: p R i n c E s S _ N :: said... [Reply to Comments]

pnah dgr susu ni..bgs ekk akak...

nuyulaisy said... [Reply to Comments]

nmpak cm okeh jew ni.. akak mkn dlu kalu brkesan bgi thu ek.. blh sy cuba jgk...

Ayu dan Nizam said... [Reply to Comments]

Jemah, mintak izin menjawab komen-komen disini yer... kesian pulak jemah, padahal kita tumpang iklan, skali dia laks kene jwb haha!

ok... buat kawan2 yg tanya tu... uolls leh la jenguk blog i tu... byk info dlm tu...

*pRincEsS_N:
susu ni mmg tgh top sekarang! khasiat dia mmg terbukti, sbb tu produk kolostrum keluaran new images ni dpt anugerah Export Winner.

*nuyulaisy:
hai... hik hik hik, naper suh jemah try dulu? wy not nuyulaisy try sendiri s/ada susu/sdII... mmg keberkesanannya terbukti.. wp harganya agak mahal.. tp nilai khasiatnya lebih berbanding harga yg kita byr...

sekian... mekasih jemah hha!

Kaseh NazLieza said... [Reply to Comments]

mcm best jer ni kak..

Dania Safiyya said... [Reply to Comments]

Kaseh NazLieza:
memang pun... kalu tablet tu anak saya asik mintak ajer.. susu ni rasa vanilla... mcm saya tak minum susu, so amik tablet je pon OK!

*saya: AYU...posting pki blog anak punyer nick..hihi

viruspadu said... [Reply to Comments]

aha, entry ni saya lantik ayu balas semua pertanyaan hahaha. ha korang. tanya je cepat

Ezzah said... [Reply to Comments]

Produk SD II ni mmg terbaik. dah try 1 tin. dalam tempoh 2 minggu turun 5kg! :)

yg bestnya x payah dit beria2, x pyh sekat2 makan dn x pyh berlapar...sbb SD II ni buatkan kita rasa kenyang..

:)

lieya shayunk said... [Reply to Comments]

salam kak vp...sy nk bg komen psl susu sd2 nie..now sy da minum sampai 5 tin...perubahan die mmg best sgt...baju da longgar sluar pn longgar...soka2...hehe..=)

eYaNacOMeY said... [Reply to Comments]

btol keee?? kalo bli satu tin susu SDII tu?? agak2 bepe kg bleh turun??hehe..

dari,
org yg berhajat benarrr nk menurun kn berat bdn..huhuhu

Ayu dan Nizam said... [Reply to Comments]

thanks pada ezzah & leya sbb kasik testimoni...

eyana:
tu dah baca kan komen kawan kita berdua kat atas tu...

insyaallh berkesan...kalu ikut aturan minum, dan bersenam sekali lagi cepat... ni dah dekat nk raya, try la cepat..boleh melaram sakan nnti...hehe

nadzilah said... [Reply to Comments]

kawan2..today first my first day saya guna sd2..pagi2 nk makn apa?tataula...lgpon mkn sd2 ni kenyang..kan?boleh x tlg bg cadanagn pemakanan..tp kalauxmkan lgsg.xleh ke? apa lg yg leeya n azah buat selain mkn sd2..jongging ke??
agk2..blh x trun kan 20 kg dlm masa 2 bulan..hahahah...
saya telah dicabar...
pelessss..help me my ferensss..:(

nadzilah said... [Reply to Comments]

tolungg yeerr...

nadzilah said... [Reply to Comments]

tolungg yeerr...

Ayu dan Nizam said... [Reply to Comments]

Nadzilah:
salam... utk maklumat tentang cara pengambilan, pengawalan pemakanan boleh refer kat blog saya...

jika nadzilah beli dengan pengedar, sepatutnya menjadi tanggungjawab pengedar tersebut memberikan maklumat yang sepatutnya kepada pelanggan mereka.

namun begitu, nadzilah boleh refer kat blog saya... selamat berdiet!







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^