Follow Viruspadu

Thursday, April 15, 2010

so lucky :)

semalam seharian di Melaka. bukan seharian 24 jam. tapi dari pagi sampai petang la.

bukan pegi sana jalan-jalan. tapi keje. ada seminar dari TM la pendek kata. kitorang pegi naik bas. ini last minit ni wei. kelmarin petang baru dapat tahu esok kena gi melaka. seb baik naik bas. kalau dia suh bawak kereta sendiri macam mana. GPS kan acik belum beli lagi tsk tsk tsk.

seminar kali ni saya duduk depan sekali. kemain nak pandai punya pasal hahaha.

ok boring. ntah hapebendentah jemah ni nak cerita.

tak sebenarnya nak menjobo ni. saya dapat cabutan bertuah weiiiiiiiiiiiii wuwuwuwuwuwuwu. ko ingat senang kak jemah nak bertuah mcm ni.

excited dalam bas nak bukak hadiah :)


tadaaaaaaaaa... katel wo. ni sape nak kawen karang ni. saya bungkus balik je kang buat hadiah kawen hahahaha.


lagi pendrive :)


terbaik ah TM. lain kali buat caburan terbetuah tuah ye. i likeeeeeeeee

Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

12 komen[s]:

makdara terdiva said... [Reply to Comments]

sensitip dengar perkataan TM...uhuk uhuk!

colin said... [Reply to Comments]

jemah.. hari-hari den dongar ayat menjobo.. x sangka jemah pun guna ayat tu jugo..

"myheart"-abieyazaly- said... [Reply to Comments]

bestnyer...

"myheart"-abieyazaly- said... [Reply to Comments]

bestnyer...

Diarihatiku1976 said... [Reply to Comments]

untungnya ... kalo akaklah.. hampeh nak dapat bertuah tu.. ahahss

Pnut said... [Reply to Comments]

aci simpan dak hadiah tu
anibesari akak 1/6
aci la bagi hadiah juga boleh??
tetiba tak malu...
hiks

HOn3YB33 said... [Reply to Comments]

tm?? huhu...xsuker dengarr...berderau...haisshhh

:: p R i n c E s S _ N :: said... [Reply to Comments]

btuah2....huhuhu

Qery said... [Reply to Comments]

TM???

sponser LIGA M tu..hee

shadowz said... [Reply to Comments]

seriuos saya xpenah menang cabutan bertuah sepanjang idup.. dari majlis sebesar-besar grand diner sampai sekecik-kecik sukan kan kawasan perumahan... huhuhu...sedey la..

rasa mcm putus asa ngan cabutan bertuah... da patah ati da...

(apasal aku emotional sangat ni... krriuk..kriuk... patut laa... perut lapa... haha)

noname said... [Reply to Comments]

i like jugaak ;p tp sy menang lucky draw dpt IPOD Shuffle ;P nk lawan dgn akak ;D

motif membesarkan perkataan IPOD? ;P

lily lotus said... [Reply to Comments]

mmg bertuah :)







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^