Tuesday, April 13, 2010

Tudung D Haja


tadi ada jualan murah. @ Seremban Plaza :)

Tudung D Haja Saiz L Harga RM15

update: buat warga seremban @ negeri sembilan kalau nak pegi tapi tak tahu kat mana seremban plaza

nak pegi seremban plaza. dia kat jalan penghulu cantik, kalau dari seremban nak ke ampangan lalu jalan zaaba sampai jumpa bomba belok kiri, kat jalan dato muda linggi. nampak agape pastu nampak seremban plaza sebelah kiri.


Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

24 komen[s]:

Arin said... [Reply to Comments]

murah gilos.saiz M ada tak VP?

Suliana said... [Reply to Comments]

say ada tudung cap ni :-) best pakai dia, kain dia pun okey.. nmpknye kak jemah dah pilih satu tuh..hihi

viruspadu said... [Reply to Comments]

arin,
saiz lain harus la ada. belambak2 kat situ :)

suliana,
a ah sedap pakai dia. tak itu tudung akak sendiri ahaks. akak sambar 3 tudung tadi :p

e.l.i.s.s.m.i.e said... [Reply to Comments]

tak terbuka lagi hati nak pakai tudung Jenis ni.hehehe

viruspadu said... [Reply to Comments]

e.l.i.s.s.m.i.e,
saya pun amik masa lama jugak nak terbuka hati hehehe. kena test betul2 baru beli :)

Cik Puan iMan said... [Reply to Comments]

salam... ka jemah... sy pun mcm nk zassss poei nih... tp x tau la mano arah eh plaza sremban tuh...uhhuhuhu plaza sremban tu plaza ampangan ke?

atty's said... [Reply to Comments]

alor mmg murah giler tu .lawa lak tuh..

oneyani said... [Reply to Comments]

knp hajaba xde kat trg??uwaaa murah giler!

tgk muke kak jemah pon mcm bernapsu je..ahahhaa

Faizah_Haris said... [Reply to Comments]

besttnyerrrr....

viruspadu said... [Reply to Comments]

Cik Puan iMan,
nak pegi seremban plaza. dia kat jalan penghulu cantik, kalau dari seremban nak ke ampangan lalu jalan zaaba sampai jumpa bomba belok kiri, kat jalan dato muda linggi. nampak agape pastu nampak seremban plaza sebelah kiri

viruspadu said... [Reply to Comments]

atty's ,
kena pandai pilih sebab banyak sangat

oneyani,
apsal hajaba lak ni yang oi hahahaha

viruspadu said... [Reply to Comments]

Faizah_Haris,
murah2 giler. ada yang dari 7 ringgit rasanya

Ieda Al-Habsyi said... [Reply to Comments]

murahnyerrr!!! cun pulak tu, nak gakkk :)

JIVEBUMZ said... [Reply to Comments]

VP pakai apa pon cantek!
alaa murah nye nak jugakk

Nozie Yusof said... [Reply to Comments]

murahnye kalu 15hengget..mau beli jugak lah kalu 15hengget.

=D

hapPY zuRa~~ said... [Reply to Comments]

kak vp.. jual la tudung2 tu.. jeles ney.. dkt sini klu yg cantik2 sume rm50++.. uhuk2..

JMY said... [Reply to Comments]

jualan murah tu smpi bila cik vp, tingkat berapa ? apa nama kedai ? waktu operasinya dari kul bape smpi kul bape ? jawab..jgn x jwb..hehe

shininghepiness=) said... [Reply to Comments]

kak....dah bp kali tserempak ngn akak exceli....hehe...hr tuh last jumpe akak n encik laloque kt JJ seremban 2...ala...kat nicole tuh....waaaaa...tp xterdaya nk tegur...takut akak wat muke xkenal sbb akak xkenal kite r...huhu

ShaDon said... [Reply to Comments]

salam dear jemah..
ko pakai tudung ceni sesuaii je ak nenok nya jemah..nak jeles pun takleh wat pe...muka sendiri dah selebar besen..adeih..

honeysour's blog said... [Reply to Comments]

salam kak jemah...

jom join contest..
senang je..

http://honeysour00.blogspot.com/2010/04/aprilgiveaway-by-zie-fauzi.html

Rina277 said... [Reply to Comments]

apo kato kak jemah borong tudung2 tue n jual online kat blog/fb sbb peminat pn dh semakin ramai..hehe..kt kl x dpt tudung2 cantik n murah mcm kt somban tue..make sure kak jemah borong yg cantik2 ajo sbb if x laku leh pakai sndri tp sy rasa sure abih punyo la..amacam cadangan den kak..

♫♪ Cik Puan Mimi ♫♪ said... [Reply to Comments]

salam kenal,

comel jemah pakai tudung gini.. saya pun suka tudung gini gak. minggu lepas saya pergi kedai Hajra.. kat area2 Jalan TAR.. pun cantik2.. nanti singgah la blog saya. tk

viruspadu said... [Reply to Comments]

Ieda Al-Habsyi,
tu la murah giler. gi la sambar selai dua

JIVEBUMZ, Nozie Yusof,
meh dtg seremban meh :)

hapPY zuRa~~
ala nak suh saya jual ke. saya kalau nak jual. saya ni cerewet sikit. kena saya sendiri test dulu. lamo kekdahnya haha

JMY
kalau tak silap sampai 17hb kot. dia kat groundfloor.

shininghepiness=)
la ye ke byk kali terserempak hehe. takpe tegur je

ShaDon,
besen ke. lawa je saya tgk tu huhuh

honeysour's blog
wokeh nanti akan ku jengah

Rina277,
idea itu akan dipertimbangkan :) tq

♫♪ Cik Puan Mimi ♫♪
area jalan TAR pun cantik2 ye. saya tak penah singgah lagi. nanti nak gi lah

:: p R i n c E s S _ N :: said... [Reply to Comments]

kak vp...blikan tuk N....nak!!

Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^