Follow Viruspadu

Saturday, May 08, 2010

2 Tahun berlalu

2 tahun dah berlalu.

akhirnya petang semalam saya tekad. pegi jugak. pegi jugak. pegi jugak.

en.laloque kata. dia takde hal. dia boleh bawak anak-anak gi jusco sementara tunggu saya. terus call tempat facial yang saya selalu pegi dulu

"emily, I zaimah. I nak buat facial. Free tak petang ni"
"ok I tunggu U"

cantikkkkkk.

ni kalau emily tu cakap dia tak free ni, agaknya tahun depan pulak baru aku call dia ni hahahaha.

so habis kerja, terus en.laloque hantar saya.

"U bawak card U tak?"
"ada, eh emily, sudah 2 tahun tau I tak datang sini"
"yalah genap 2 tahun"

hahahahaha ate nak buat canne kan. mengandung tak serupa orang. awak ngandung flet tak leh bangun muntah loya pening pakejjjjj bagai. pastu beranak. anak kecik netek lak tu. takleh tinggal. tu yang jadi 2 tahun tu hiks


sori, gambar facial takde. uh. mana leh snap deknon, kemain terseksa seksi sekso kan. giler kau!

masa emily menggodek wajah hamba. macam kelakar pun ye. macam malu pun ada

"ui banyaknya bijik-bijik muka U"

maknanya jerawat kecik2 nasi tu.

"yalah emily, I simpan 2 tahun mar"

hahahahah giler pengotor jawab mcm tu.


tersiksa giler woooo dia picit-picit jerawat tu. sampai menitik2 air mata saya.

tapi nak lawa punya pasal. tahan je la kan ahaks.

saya suka buat facial tempat emily ni sebab dia ada urut bahu segala bagai. so lega la sikit. lepas muka kena picit2 sakit tu kan. lepas kena urut. hilang pedih kejap rasanya.

bulan depan saya gi lagi. siap dah buat next appoinment dah. teruja haha. nanti saya snap2 gambar. kot2 korang berminat nak terjah jugak. next entry saya selitkan info2 untuk korang ye.

nampak tak muka lepas kena picit2. merah sana merah sini.

lepas facial. en.laloque ajak gi makan lak

MALUUUUUUUUUUUUUUU






tapi takpe. buat muka stone je. dengan harapan orang tak perasan muka merah (macam la ada orang nak pandang eceh) .padahal. sebatu dah nampak dah muka mcm elien hahaha.

Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

13 komen[s]:

Nanak said... [Reply to Comments]

lps facial mmg muka akn jd merah sana sini tp best..mcm ni,kena tgu 2thn la bru dpt gi facial ni..huhhh

nasazfrog... said... [Reply to Comments]

Selamat Hari Ibu, Buatmu....

Puteri Satu said... [Reply to Comments]

sekali facial dia charge berapa henggit mah..???

rynas said... [Reply to Comments]

uiks..pasni makin lawolah yer..

zai@umiaiman said... [Reply to Comments]

tingin gak nk wat facial tp seumur idup xpernh wat...bagus gak nnti share info yer

Kaseh NazLieza said... [Reply to Comments]

demi kcntikan tseksa skit xpe kak..ehehehe

bvlgarigirl @ Arianna said... [Reply to Comments]

kak vp, muka ada merah2 pun tetap cantik =)

Abang Long said... [Reply to Comments]

Lepas facial, rupa macam alien ... alahai .... mana punya tempat facial tu

n Z r A said... [Reply to Comments]

uuuuuuu cam nak penyekkan je pipi anoi tu.

yantz-yeem said... [Reply to Comments]

part picit2 tu la yg sedapppp...tp nyampah le tiap kali kalo pi facial..kjp jek org tu picit2..sbb dia kata mukaku senang betoi bila difacial...x de menda nak dipicitkan pown!!!huhuhuhuhu...

Aleeya said... [Reply to Comments]

zaimah, yaya da lama tak gi facial..sbbnye kan ..tak tahan kena picit2 tu..sampai merah muka n pedih2 je rasa..

comelnye si annur neh..jap je dah besar dia ..

:: p R i n c E s S _ N :: said... [Reply to Comments]

WUAA..NK FACIAL JGAK LAA...DA BKAWAH NASIK KT MUKE n NI HAA..

che ann said... [Reply to Comments]

jemah..akak nk rekomen tpt nih...Zai Beauty Salon..cawangan dia ada kat Bangi..xguna bahan kimia..dijamin halal..dan x picit jerawat..try surf web dia...







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^