Follow Viruspadu

Sunday, May 23, 2010

Asam Pedas

dah sampai melaka, asam pedas tu mesti korang. WAJIBUL ok WAJIBUL

kalau tak, kira tak aci ok.

"eh ko pegi melaka ek"
"a ah"
"ko makan asam pedas tak?"

wahhhhhhhhhhh tu normal tu. benda wajib tanya kalau tahu orang pegi melaka hehehehe

saya memang dah janji janji dengan kak arin. wahhhhhh dan dan pangil ahkak kan, saje nak feeling2 adik sikit. sebab kak arin ni badan dia kecik je. kurus you, i jeles sekarang :p

menanti kak arin, sambil ambil-ambil gambar pemandangan hotel mahkota melaka :) nice view!


sms sms hehe.


tadaaa... itu dia kak arin bersama dua orang gegirl yang super cute :).


kitorang makan kat hajjah mona asam pedas

kedai dia nampak biasa-biasa ajer ok. tapi dia punya sedap. pehhhhhhhhhhhhh. ini asam pedas pari


saya order asam pedas tetel. tapi gambor en.laloque tak snap pulak. lapar sangat la tu hehe

saya first time ok dengar asam pedas tetel.

ter aaa aaaa, masa kak arin cerita pasal tetel.

"ha apa kak"
"tetel"
"ha apa dia"
"tetel"
"canne spelling"

beh kurang la ayat hehe

ni kalau salah sebut ni boleh mengundang salah faham maha hebat ni kak hahaha


kak arin bagi tahu, tetel tu daging campur lemak2 sikit. tu yang buat lazat tu. nak rasa punya pasal. tu yang saya order tu.

memang terangkat korang. sodapppppppppp

rasa dia pedas ada masam aje. good combination. sesedap rasa. teringat2 la pulak


kak arin ni very nice :)

dia tengah cerita kat saya, mana patut pegi kalau sampai melaka hehehe.


the banker hahaha. terima kasih kak arin dan suami. belanjer kitorang asam pedas. baru plan nak belanje korang. nampaknya dorang lagi pantas hehe


gambar kenangan dengan kak arin


kak arin kata dia ingatkan saya kecik, sebab dalam gambar macam kecik hehe

tak kak, saya ni tinggi menggalah, ala-ala model kena rejek hihihihi

akhir kata, terima kasih kak arin, nanti datang somban kita sms ye.

Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

7 komen[s]:

Adnazthie said... [Reply to Comments]

Salam VP sekeluarga,
Tak tahanlah ayat ni :
ala-ala model kena rejek

JIVEBUMZ said... [Reply to Comments]

wah terliur2 plak baca stori jemah pasal asam pedas tetal tu ha.. nak cket!!

Softtouch [Hanim] said... [Reply to Comments]

sy plak kalu pg melaka xsah xmkn ikan bakar dia..sy asam peda ni kurang sikit..makan tu makanlah kan...murah rezeki org blanjer..

viruspadu said... [Reply to Comments]

Adnazthie
salam, hehehe, tu la mcm la pernah apply jd model ye tak hehe

JIVEBUMZ
siyes sedapppppppppppp... yum yum

Softtouch [Hanim]
ha ikan bakaq saya tak sempat lak makan. next time nak poi lagi lah :)

deatH_luVer said... [Reply to Comments]

saye orang melaka..
tp tak suke makan asam pedas..
canne tuh kak jemah..
hikhik

dah g gak mahkota hotel..
besh...

Marsha~ said... [Reply to Comments]

arin ni duta blogger melaka tau.. heheheheh

viruspadu said... [Reply to Comments]

deatH_luVer
ooo rugi aaa, sedap tau

marsha,
tu dia. mmg seswai jd duta. semua tempat dia tahu hehe







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^