Follow Viruspadu

Thursday, May 06, 2010

Belkin Wireless Modem Router

belkin ni baru je sampai tadi. baru lagi. dalam plastik lagi.

oleh sebab saya dah terminet strimik. so belkin ni dah macam sia-sia je ada kat rumah saya.

saya dah ada brodben dah. online sekarang pun pakai brodben jugak

jadi nak buat apa dengan belkin ni.

hehehehe. JUAL?

erm rasa macam malas nak jual. tapi rasa macam nak bagi orang je.

plan nak buat contest khas kepada followers2 kak jemah. tanda I menghargai uols ok. eceh.

tapi masih memikirkan contest apa.

ni kalau menang ni. memang berbaloi2 ok :p

p/s: kalau baik, sila la cadangkan contest apa. tp cadangan takde la hadiah hahaha

Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

15 komen[s]:

kak moon said... [Reply to Comments]

CONTEST lagik? hehehe... jeng..jeng..jeng..

viruspadu said... [Reply to Comments]

ofcozzzz

rynas said... [Reply to Comments]

ohhh contest apa tu Jemah..nak join lar jugak

viruspadu said... [Reply to Comments]

ofkoz contest mudah2 hehehe

bvlgarigirl @ Arianna said... [Reply to Comments]

wow contest. saya suka contest. saya nak router tu.

buat yang senang2 je ye kak vp. macam kira berapa dah tudung ekin yg kak vp ada...=D

viruspadu said... [Reply to Comments]

arianna,
ofkos senang, penah ke kak jemah buat contest susah2 hehe

f.i.e.z.a said... [Reply to Comments]

kak vp fiza mmg guna modem belkin ni mmg best x penah dc n yg penting laju gilaaaaaaaaaaa ai like!
seyes beruntong sapa dapat ni mahal okkk sib baik dah ada kalo x nak jugak berhempas pulas join kontes heheh

maiTuty said... [Reply to Comments]

kak jemah, nk join jgk!! cepat2 pkirkan!!

:: p R i n c E s S _ N :: said... [Reply to Comments]

cpt kak wat contest..adiah lumayan tuuu...

Capo Grande said... [Reply to Comments]

xyah la contest2...bg je kat aku di bilik sebelah...huhu...

Filla ~ Kasih Aleeya said... [Reply to Comments]

ok kalau contest dpt menang router saya nak join!!! kalau join ni lah first time seumo hidup join contest kat blog!!! *konpem haku menang nih!!!* nak sgt itu router!!

Diarihatiku1976 said... [Reply to Comments]

nak join lar jugak

soclose2213 said... [Reply to Comments]

hehehe buatla buatla jemah, coz sy pki strimx...

viruspadu said... [Reply to Comments]

f.i.e.z.a
ahaks. memang modem ni terbaik ok.

maiTuty
tgh fikir ni

:: p R i n c E s S _ N ::
lumayan dan berbaloi2

Capo Grande
kena la ko masuk contest beb

Filla ~ Kasih Aleeya
haaa... tunggu no. nanti isnin kot

Diarihatiku1976
sangat dialu2kan

soclose2213
buat tu mesti buat. tungguuu

nuyulaisy said... [Reply to Comments]

hai akak...
akak ltak r gmbar aper2 pun,lpas tu suruhlah diaorang reka dialog gambar tu,..amacam ok x??







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^