Follow Viruspadu

Monday, May 17, 2010

birthday party

"mah, sabtu malam ahad ni, bawak nisa datang rumah akak ye"
"nape kak"
"akak buat birthday party shasha"
"oh ok"
"kul 8 ye"

tu dia aih. kemain lagi korang budak2 kecik ni kan

tengok semua budak pakai baju kurung


"mah, malam nanti, tema dia baju kurung tau. kak shasha yang pilih tema tu, dah insaf kot dia haha"
"hahaha yo la kak"

tu pasal semua pakai baju kurung tu

besday ni, dia ajak semua budak perempuan yang dia suka je hahaha. omak bapak takleh join hahaha. sebab tu macam tak ramai. kitorang pun lepas hantar nisa terus blah gi pasar malam. siap pesan kat kakmas, "dalam beg ni ada kamera, nanti akak amik gambar ye"

ni semua gambar ni dorang la snap ni. kitorang memang takde dalam episode ni hiks



kakmas suap nisa makan kek



sementara nisa beronok2 dengan kawan2 dia, sepasang suami isteri kat rumah tu dah macam cacing kepanasan

"Lamanya nisa tu ma"
"biasala tu pa, nanti dah habis kang kakmas call la"

...

"eh tu nisa ke ma"
"a ah la macam ada suara budak kat pagar, cuba papa tengok"
sekali jiran daaaaaaaaaaaaaaa. nampak sangat rindu

...

tet tet (bunyi sms)
"dah solosai"

"papa, kakmas hantar sms, pegi jemput nisa pa"

lajuuuuuuuuuuu terus en.laloque start engin nak jemput anak dara dia. sampai kul 11 tu kitorang tunggu hahahaha.

SELAMAT HARI LAHIR KAK SHASHA, semoga jadi anak yang baik ye

Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

7 komen[s]:

Ieda Al-Habsyi said... [Reply to Comments]

epy belated bufday :)

Mommy Lily said... [Reply to Comments]

happy birthday to shasha.
comel juga kan tema baju kurung. tapi nak tergelak bila emaknya cakap dah insaf tu. kelakar.

atty's said... [Reply to Comments]

wah nisa..kocik2 dah kuar..g jimba2 ye...heeehhehe

Leen said... [Reply to Comments]

Huhu, bagus ni~~ pilih tema baju kurung..

HOn3YB33 said... [Reply to Comments]

EPY BELATED BUFFDAY TOO..COMEY BENONYA ANAK KAK VP KITER KAN??SO CUTEZZZ.........LIKE HER MOM LORR...

kak jemah tersayang...sowi ler terdrop kat sini...datang sini nak bagitahu jer..akak DITAG oleh saya...hope sangat akak dapat menjawab tag itu..saya mmg suka blog akak ini..mmg mantop...macam artis gitu..dan saya suko tgk muka akak...menenangkan jiwa tol..beruntung mr laloque itu..!!

http://honeybee-lovely.blogspot.com/2010/05/tag-from-miss-la-dolce-amira-blogger.html

lilRed Farah said... [Reply to Comments]

haaaaaaaaaaaaa tu belom esok esok cica g dating... habis mak apak nye tunggu depan pintu!

viruspadu said... [Reply to Comments]

HOn3YB33
ok nanti akak jawab tag ye :)







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^