Follow Viruspadu

Sunday, June 13, 2010

Contest @ viruspadu.com

[ini sticky mode entry, harap maklum. Entry yang segar dan fresh-fresh ada kat bawah entry ini ye]

TUTUP SUDAH

Salam semua. nahhh seperti yang saya janjikan sebelum ni. nak buat contest untuk my lovely readers.

saya rasa saya tak pernah kot buat contest yang susah-susah kebanyakkannya printscreen hits je kan.

ok contest kali ni pun bukan susah mana pun. saya rasa la :p

1. Contest ini terbuka kepada followers viruspadu.com sahaja dan ofkoz dia kena ada belog la kan :p
2. Buat satu entry, tak kisah apa tajuk korang. suka hati ok.
3. Entry tu mesti tulis
i. Saya baca viruspadu.com kerana____________
ii. Kenapa saya mesti dipilih untuk menang Belkin G Wireless Modem Router?

4. Entry panjang mana sukatik
5. Kalau entry tu ada nilai tambah yang bisa mencuit hati ku, lagi bagus deknon
6. Contest ini berakhir pada 13 Jun 2010 Jam 8.00 malam
7. Kalau dah siap entry, tinggalkan link kat komen entry ni ok. entry lain tak aci :p
8. Hadiah, ofkozzzzzzzzzz BELKIN G WIRELESS MODEM ROUTER (boleh check harga di pasaran)
9. Kaedah pemilihan pemenang adalah atas kreativiti viruspadu.com. segala bantahan tidak akan dilayan.


sekian, selamat berjaya uols :)

Penyertaan Korang
1. http://idahani.blogspot.com/2010/05/viruspadujemah.html
2. http://c33ram00n.blogspot.com/2010/05/saya-mau-menang-belkin-g-wireless-modem.html
3. http://sitifarra.blogspot.com/2010/05/belkin-g-wireless-modem-router-milik.html
4. http://member2bonda.blogspot.com/2010/05/saya-mau-belkin-g-wireless-modem-router.html
5. http://mzhany.blogspot.com/2010/05/saya-nak-menang-belkin-g-wireless-modem.html
6. http://orangepillows.blogspot.com/2010/05/special-entry.html
7. http://miss-niera.blogspot.com/2010/05/tak-percaya-viruspadu-nak-bagi-hadiah.html
8. http://mylittleloverhani.blogspot.com/2010/05/naknak.html
9. http://azymemyza.blogspot.com/2010/05/saya-nak-menang.html
10. http://juneryanpunyer.blogspot.com/2010/05/contest-viruspaducom.html
11. http://miera301.blogspot.com/2010/05/saya-membaca-viruspadu-kerana.html
12. http://kasihaleeya.blogspot.com/2010/05/saya-tanak-air-laici-saya-nak-belkin-g.html
13. http://kinsyakrn.blogspot.com/2010/05/viruspaducom.html
14. http://anakabuya.blogspot.com/2010/06/saya-suka-contest.html
15. http://haziqthinking.blogspot.com/2010/06/rezeki-di-tangan-tuhan-fuhfuh-dapat-la.html
16. http://mycheann.blogspot.com/2010/06/vp.html
17. http://alya99.blogspot.com/2010/06/one-with-belkin-g-wireless-modem.html
18. http://nini3posen.com/?p=7975
19. http://ayume7882.blogspot.com/2010/05/saya-nk-menang-motobot.html
20. http://otakosong.wordpress.com/2010/06/13/sahibul-hikayat-bukan-cerita-sebenar/
21. http://www.kancilbiru.com/2010/06/kak-jemah-saya-nak-potong.html
22. http://azuyim.blogspot.com/2010/06/nak-jugak.html
TUTUP SUDAH

Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

44 komen[s]:

I n n z said... [Reply to Comments]

kak. innz anta 12/6 la ek ;) hehe

Filla ~ Kasih Aleeya said... [Reply to Comments]

ok sudah register jadik follower berdaftar... nak buat entry ni yang mak lemah nie... nak basuh otak bagi kreatip dulu... ;)

viruspadu said... [Reply to Comments]

innz, aci je hehe

filla, kreatip tu sbnrnya hikhik

♥Hernee Nazir♥ said... [Reply to Comments]

nk try cube la..hehehe

Ceera said... [Reply to Comments]

gila lama sampai sebulan...

Alfian_Troxion said... [Reply to Comments]

pe pashal tarikh kat atas tu (blog entr) 13 Jun 2010? ke utk mengstresskan tarikh akhir contest? :D

kak moon said... [Reply to Comments]

haish.. nak try ke tak ni? kwang3x... dapat hadiah tu.. mau nganga mulut den tak tutop2 seminggu.. wakaka...

rynas said... [Reply to Comments]

nak join..nak join..tapi malasnya nak menaip ayat best2..hehhehe

Nur -al- Ain said... [Reply to Comments]

baru follow boleh join tak? heheh ;) malu la plak ;)))

viruspadu said... [Reply to Comments]

Alfian_Troxion
sebab nak jadikan sticky mode sampai tarikh itu hehe

Nur -al- Ain
boleh je :)

idahani said... [Reply to Comments]

salam cik puan jemah..

nak cuba mana tau leh dapat..

http://idahani.blogspot.com/2010/05/viruspadujemah.html

Farah said... [Reply to Comments]

nak menang nak menang..wajib menang..harus menang

http://sitifarra.blogspot.com/2010/05/belkin-g-wireless-modem-router-milik.html

layannn

Ceera said... [Reply to Comments]

atam pun dah masuk jugak, hahaha

zino said... [Reply to Comments]

sempat le lagi ni hehe

fndrocka said... [Reply to Comments]

hurm..

b.O.n.d.a said... [Reply to Comments]

cikgu, keje skOlah da siap!! =D

here my entry:
http://member2bonda.blogspot.com/2010/05/saya-mau-belkin-g-wireless-modem-router.html

sudi2kanlah jengah yer...

bOnda, fOllOwer mu yang ke-608 =)

suamihanyisterizuki said... [Reply to Comments]

kak jemah,

saya baru join

http://mzhany.blogspot.com/2010/05/saya-nak-menang-belkin-g-wireless-modem.html

follow as suamihanyisterizuki, tq...

Abang Long said... [Reply to Comments]

Kalau ramai penulis blog buat begini kan bagus ! Hehehe ....

HOn3YB33 said... [Reply to Comments]

kak jemah tersayang...sowi ler terdrop kat sini...datang sini nak bagitahu jer..akak DITAG oleh saya...hope sangat akak dapat menjawab tag itu..saya mmg suka blog akak ini..mmg mantop...macam artis gitu..dan saya suko tgk muka akak...menenangkan jiwa tol..beruntung mr laloque itu..!!

http://honeybee-lovely.blogspot.com/2010/05/tag-from-miss-la-dolce-amira-blogger.html

Haruhi said... [Reply to Comments]

Salam. sorry sy taktau nk susun ayat cantik2, jadi this is my shot :

http://orangepillows.blogspot.com/2010/05/special-entry.html

:) thanks for reading..~

miss mumun said... [Reply to Comments]

salam

Kak Vp..

Sy act mcm takder keje len nk dibuat arini..

Jadi, makanya sy terjoin ler contest yg akak buat nie..

nie link die..

http://miss-niera.blogspot.com/2010/05/tak-percaya-viruspadu-nak-bagi-hadiah.html

hiks =)

Mommy Marissa said... [Reply to Comments]

Salam kak..

sy dh join contest akak..

ni link nye :

http://mylittleloverhani.blogspot.com/2010/05/naknak.html

sudi-sudikan lah membacanye.. tq

MieZa said... [Reply to Comments]

kak jemah...

siap!!

http://azymemyza.blogspot.com/2010/05/saya-nak-menang.html

akak tgk lar...hee~ tq..

Sahrul Hasmad said... [Reply to Comments]

Salam VP..lama sy tak visit blog VP as I was your blog follower before (tanpamukusepi.blogspot.com). Tak tahu nak menyampuk dari mana.. This is my new blog http://sahrul.com.

p/s : Banyak leh belajar dari VP ilmu blogging nampak gayanya nie... ; )

Ummi Hanie said... [Reply to Comments]

Wow contest utk followers..

bagus3x...:)

ramai adik badik VP yer..semua yg ade belog tu femes2 blake trmasukle VP...syabasss..:)

ank nama Nisa ye..same la name kite..hehe pasannn...:p

Filla ~ Kasih Aleeya said... [Reply to Comments]

giler menitik peluh baru siap buat entry nie... check it out yer Mah.. ek eh.. tetiba Jemah jadik Mah.. heheheh...

http://kasihaleeya.blogspot.com/2010/05/saya-tanak-air-laici-saya-nak-belkin-g.html

Miss Moon said... [Reply to Comments]

mah ai dah wat

http://miera301.blogspot.com/2010/05/saya-membaca-viruspadu-kerana.html

JuNe said... [Reply to Comments]

salam...

nak join juge...sila la terjah...

http://juneryanpunyer.blogspot.com/2010/05/contest-viruspaducom.html

wish me luck!!!

http://juneryanpunyer.blogspot.com
http://inspiredlovelens.blogspot.com

kinsyakrn said... [Reply to Comments]

akak dah join jemah (bukan nama sebenar) ni linknya http://kinsyakrn.blogspot.com/2010/05/viruspaducom.html

kak sikin

Aby Umy said... [Reply to Comments]

salam kenal dari http://aby-umy.blogspot.com/

kalau ade mase singgah lah ke blog saye.. :)

my-niezzareena said... [Reply to Comments]

hi tuan rumah.

saya dah follow awak, jom follow saya plak ye. jgn lupeeee...

Ummu~Ishak said... [Reply to Comments]

salam kak jemah!

nak join contest jugeeee

http://anakabuya.blogspot.com/2010/06/saya-suka-contest.html

b.O.n.d.a said... [Reply to Comments]

mah, bOnda ada pantunnnn... =p

hari-hari bOnda singgah sini
sehari 3 kali sudah tentu..
aduhai tak sabOrnye tunggu 13 Jun ni
macamkan bOnda lak terima belkin G itu

muahahaha..jangan mara ee semua =p

che ann said... [Reply to Comments]

salam..vp

nsk join ls contest tu..harap ada tuah pada penyertaan no ke 15.. he he

shadowz said... [Reply to Comments]

http://haziqthinking.blogspot.com/2010/06/rezeki-di-tangan-tuhan-fuhfuh-dapat-la.html

che ann said... [Reply to Comments]

vp..lupa nak letak link..dah x dpt no 15..tp mana tau kot2 dpt belkin nih he he ngeh2

http://mycheann.blogspot.com/2010/06/vp.html

fazrin2211 said... [Reply to Comments]

wahhh, makin maju sekarang ye!

Lenny said... [Reply to Comments]

dah follow... dahh buat entry...

kene paste kat sini ke ... ai paste la yerr...

http://alya99.blogspot.com/2010/06/one-with-belkin-g-wireless-modem.html

vagg. said... [Reply to Comments]

maklang dengan tak malunya telah masuk contest ini hahahaha.

http://nini3posen.com/?p=7975

Kancilbiru said... [Reply to Comments]

Kak jemah, help me to potong...

http://www.kancilbiru.com/2010/06/kak-jemah-saya-nak-potong.html

Kancilbiru

kambingx said... [Reply to Comments]

salam,

SR nak try, thanks. ;)

http://otakosong.wordpress.com/2010/06/13/sahibul-hikayat-bukan-cerita-sebenar/

@yue said... [Reply to Comments]

salam kak jemah...

nk join gakk...nk modemmm ituu hahaha

http://ayume7882.blogspot.com/2010/05/saya-nk-menang-motobot.html

Blog:...TiNTa KiBoD....

deasa said... [Reply to Comments]

http://azuyim.blogspot.com/2010/06/nak-jugak.html

hi puan jemah,

sudah join..sila tanda kertas ujian saya eh!

macih :)

fuh fah fuh

viruspadu said... [Reply to Comments]

TERIMA KASIH SEMUA :)







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^