Follow Viruspadu

Friday, May 21, 2010

Cuti Cuti :)

Kelakar en.laloque, siap buat buku program hehehe


Plan yang dah lama plan, tapi sebenarnya nak pegi tempat lain, takpe la mana-mana pun, janji sentiasa bersama keluarga :)

Ok nanti dah sampai sana, kak jemah update lagi ye :)

Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

7 komen[s]:

Linc Reshk said... [Reply to Comments]

hehehehe... selamat bercuti... smoga selamat smuanya - rockers

http://cicaktonjeng.blogspot.com

ieyka02 said... [Reply to Comments]

hepy holi holi holidaying kak vp..:)

Diarihatiku1976 said... [Reply to Comments]

wahhh.. kemana ni??? family cheras ke ..

Softtouch [Hanim] said... [Reply to Comments]

wah nk peg mana?bestnya cuti2..sy jgk dok umah,tgh pntang lor...hepy holiday

Butik Noraz said... [Reply to Comments]

mesti kat melaka kan kan kan..kat label dah nampak melaka dah..huikhuk

JIVEBUMZ said... [Reply to Comments]

wah sonoknye jemah & family pegi bercuti!!!

ke mana tu?? nak tau gak :)

Azman Md Safiee said... [Reply to Comments]

Musafir Family Home Jasin Melaka Promotion Price RM70/night.Blog http://jasinhomestay.blogspot.com @ 0123736548







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^