Follow Viruspadu

Sunday, October 03, 2010

Delicious Cuppies & Cakes

salam semua

nak cupcake sedap, cantik dan comel lote? eceh.


ini wedding cake oleh diana.

sape diana?

a girl who loves to bake. a girl who share the same passion with her mom. a girl who want to turn her passion into her career. a girl who collaborate with her mom to make this become real.. Yoroshiku Onegaishimasu ^_^
apa link dia?
http://oishiicuppies.blogspot.com
lokasi: subang jaya

kalau korang sekarang tengah mencari cupcake untuk dibuat hantaran, atau untuk besday parti, atau apa-apa je lah. nak makan sendiri ke, nak wat kenduri kawen ke. tengah survey-survey???

boleh lah masukkan sekali http://oishiicuppies.blogspot.com dalam list :)

Diana ni kan dia suka kalau customer order benda2 yang lain sket dari biasa. kata Diana, dia suka the challenge that dia would need to face. tapi takde lah over the sky ye melampau-lampau hehehehe. Boleh deal betul-betul la dengan dia.



As per flavour of the cupcake. korang boleh actually request flavour apa yg korang nak. Design pun sama. Kalau korang nak strawberry flavoured cupcake, then Insya'Allah dia akan buat. No sweat ok eceh insya'Allah. Yang ada kat blog dia tuh normal flavour yg orang selalu request.



Untuk harga, ini link price untuk cupcake. boleh cekidout. Kalau nk deliver. macam biasalah akan ada extra charges. Minimal charges jer insya'allah. Ohh and free delivery for certain subang jaya & USJ area.

Selain cake and cupcake, korang juga boleh order cheesecake, mini cheesecake and fruit tartlets.



In terms of quality, Insya'allah Oishii Cuppies hanya menggunakan barang2 yang bermutu tinggi dan dijamin HALAL. Kebersihan adalah utmost priority.

OK. klik dan tengok dulu ye. Kalau berkenan terus sambar hehehe
Contact number: 014 966 1837 (preferable) / 019 234 9944

Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

6 komen[s]:

one_are said... [Reply to Comments]

bestnya kak jemah promote blog ni.. cantik cupcakes diana ni. rasa nak telan. :)

viruspadu said... [Reply to Comments]

one_are
a ah, cantik2 kan, akak tgk pun geram je

miss diaNa said... [Reply to Comments]

akak.. thanks ^_^

sak1234 said... [Reply to Comments]

sedapnya cupcake tuuuu

Honeyvsbee said... [Reply to Comments]

Dah follow jemah. . Sblm ni silent reader je. .

princess_eryna said... [Reply to Comments]

cupcake??...hurmm.... rase cam syg jerrr nak mkn....hehee







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^