Follow Viruspadu

Wednesday, May 12, 2010

demo demo meeting eating :)

semalam.

macam biasa meeting meeting meeting eating. tapi kali ni meeting kat damansara. saya tak pasti meeting ni meeting ke sesi fotografi hahaha.

break rehat 5 saat hahaha (lawak ni ahli demo je paham)

macam biasa. ahli2 yang sama. balik2 muka jemah, balik2 muka mekchu, balik2 muka azlan, balik2 muka eh poji hehehe


kecik macam baby (jugak lawak dalaman)

tgk poji duk depan tu. hehehehe.

poji, jemah, awi, mekchu dan azlan :)

budak KUP takde. sepatutnya 6 orang.

@paparich





cheting :p

gossipin



pelancong dari seremban hahaha


with shasha darling :)


diakhiri dengan gambar eskrem pisang


meeting tempat lain pulak


ok tu je. gambar gambar gambar sebab malas nak taip mengisian meeting dan demo hahaha.

sekian

Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

9 komen[s]:

mummy Darin said... [Reply to Comments]

kalau daya masih di uptown, dapat jumpa Mek Chu and Jemah, Opis lama saya kat Tower A Uptown 5.

lily lotus said... [Reply to Comments]

aiskrim pisang! sedapkah?

atty's said... [Reply to Comments]

yang gambar ber3 tu ..semua selimmelim..termasuk lah ko mah ..jelez akak..

:: p R i n c E s S _ N :: said... [Reply to Comments]

amboi kak..meeting..makan..meeting..makan..sorrgaaa..

churalliya said... [Reply to Comments]

wah.. baaaaaaaaaanyak nye gmbr mekchu.. tidak terkata banyak nye.. kurusss tu shasha darling sorang je..

nizaa said... [Reply to Comments]

gambar aiskrem tu paling cun...wakaka...lariksss!

viruspadu said... [Reply to Comments]

atty's s
HEHEHE takde kurus mana pun. ok2 la

:: p R i n c E s S _ N ::
memang syorga ok hureyy

churalliya
harus banyak, kata pun kopipes dari kamera makcu yang lebih haha

nizaa
seb baik ada gambar eskrem, kalau tak tade gambar cun haha

Diarihatiku1976 said... [Reply to Comments]

meeting gomen memang makan sure ado... tapi sedap plak nampak aiskrim pisang tu...

JIVEBUMZ said... [Reply to Comments]

metting memang untuk makan2 kan hihi







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^