Follow Viruspadu

Monday, May 31, 2010

Fresh Look trial :)

akibat terpedaya dan terpengaruh hebat dengan green apple yang telah mengapply ini fresh look lense hahaha.

saya terus tak semena-mena mengregister sekali.

benda free kau. sapa taknak kan. nak nak pulak benda free yang membolehkan kau menjadi jelita walaupunnnnn terseksa jiwa raga

terus saya klik dan register.

hepiiiiiiiiiii. tadi dah sampai dah.

esok jugak saya melaram pakai gi opis wakakaka

masa saya register, saya pilih yang takde power. kalau korang mmg pakai spek. sila la pilih power yang bersesuaian dengan mata korang ye.

kaler-kaler mmg takleh pilih kot. nasib korang la dpt yang macam mana ok

wahhhhhhhh teruja nih



Beberapa perkara yang korang kena tahu sebelum nak try pakai lense :)
1. Buka lense sebelum tidur
2. Pakai lense sebelum Makeup
3. Buka lense sebelum cuci makeup
4. tidak membenarkan aerosol hairspray atau kosmetik terkena lense anda
5. Jangan kasik orang pinjam atau nak main kongsi2 lense
6. Masa pakai lense, jgn gatal2 nak main sukan air. bahaya ok

ok tu je pesanan khidmat masyarakat oleh kak jemah

sape nak free macam I. sila la klik Fresh Look Illuminate Daily Disposable Lenses kalau dah habis tak jamin. tp siang td tengok aci lagi nak register :)

Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

4 komen[s]:

Diarihatiku1976 said... [Reply to Comments]

zaman saya pakai lens ni dah habis... mata dah merah-merah dan selalu berair... huhuhu

meQ said... [Reply to Comments]

besh besh besh...tq k jemah...:-)

strawberi said... [Reply to Comments]

eh..kak vp dpt kaler ape?

strawberi said... [Reply to Comments]

tak prnh pakai contact lens..tp dh isi jugak/...sbb free...siap suh mmbr2 lain isi..yeaaa..tq







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^