Follow Viruspadu

Tuesday, May 18, 2010

Hand-Made Felt Crafts

saya order ni dari with love by qila azali

"akak nak gantung dekat enset. design akak kasik kepercayaan penuh kat qila je la. kaler pun tak kisah. eceh tipu. kaler pink hahahaha. major kaler la pink. campur2 pun tak kisah :) "

baru je order. tiba2 malam dah dapat. macam megik. maksud saya dah siap la. saya belum dapat lagi. semalam tak sempat jumpa qila :)

comel.......... tak sabar nak gantungkan kat enset saya hehehe

ni utk kak vp.. ni last last last saya jahit nama huruf-huruf ni sebab sangat leceh ok.. hehe.. kak vp order nama "jemah" utk gantung kat hp dia.. nama glamer dia tuh..
tema nk pink pink gituu.. hope akak suka! (:
harusssssss akak suka qila, saya belum bayar sebab belum jumpa qila. jadi tak dapat nak bgtahu info tu kat korang hehehe

kalau korang minat, sila terjah with love by qila azali ye. banyak lagi benda2 cute yang saya tgk rasa nak gigit2 hehehe

Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

4 komen[s]:

edda(",) said... [Reply to Comments]

ramai gak yang buat handmade craft nieh eh. salute btol pada yang rajin menghandmade.. huks

JIVEBUMZ said... [Reply to Comments]

comeinye! berkenan plak!

ejdeejasmi said... [Reply to Comments]

salam ziarah ...kalau nk tempah felt leh terjah blog saya jugak yea...ehe

viruspadu said... [Reply to Comments]

JIVEBUMZ
cepat2 tempah hehe

ejdeejasmi
ok2 kng saya jengah :)







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^