Follow Viruspadu

Saturday, May 22, 2010

Kaki dah lenguh bila nak balik hotel :)

"papa, bila kita nak balik hotel ni?"
"kakak tahu ke hotel tu apa?"
"ntah"
"hotel tu apa papa?"

hahahaha sabar je la nisa ni. dgr orang cakap balik hotel balik hotel balik hotel, dia pun ikut cakap, padahal tak paham apa dia. jenuh pulak kena explen satu2 kat dia. cis!

nikmatnya dapat masuk bilik. nikmatnyaaaaaaaaaaaaaaaa.

tu nampak tu. blogger memang mcm itu wooo, sampai2 bilik je on lappy dulu tuuu. semangat kebloggingan sungguh

ruang tamu



masa en.laloque register tu, saya tunggu dalam kereta je malas follow. saya siap pesan terus order makan saya lapar. kitorang sampai je bilik. makanan pun sampai. bagus jugak hotel ni.


bilik tidor


pemandangan dari bilik



Info untuk korang Hotel Mahkota Melaka

Alamat:
No 16 Jalan Syed Abdul Aziz, 75000 Melaka

Tel: 06 281 2828 Fax: 06 281 2323

Rate bilik saya ni nanti saya update. sebab tak tahu berapa. nak tanya en.laloque dia dah tido lak.

Update: RM198.00

Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

9 komen[s]:

miss mumun said... [Reply to Comments]

oh tetibe teringat kenangan reunion dorm kat sini.. ramai2 sewa 1 bilik kat hotel nie.. rindu kengkawan lama tetibe..

p/s: happy holiday!

rynas said... [Reply to Comments]

uitss nisa kelaparan sangat tuh

zino said... [Reply to Comments]

rasanya pernah menginap kat sana sekali..

.::WaNiE::. said... [Reply to Comments]

wawawa bestnya

dekat soping kompleks

jaga2 kak jemah jangan terover spent hahah

Softtouch [Hanim] said... [Reply to Comments]

canti bilik dia..warna putih..nmpak tenang jer..

JIVEBUMZ said... [Reply to Comments]

cantik bilik berdepan dengan laut wah seronoknye holiday bersama family..

viruspadu said... [Reply to Comments]

miss mumun
yelah, reunion mmg syiok. lama jugak x jumpa kawan lama

rynas
drama je nisa tu. dia jamah sikit je. lepas tu dia mengotorkan bilik hehe

zino
sini ok zino, rasanya mmg penah la kot tu

Softtouch [Hanim]
a ah boleh tahan. harga pun ok

JIVEBUMZ
a ah terkejut dpt view secantik ni :)

Ezrina - A wife and a mummy of two princess :) said... [Reply to Comments]

bestkan gi melaka...ujung thn lepas kitorang pegi pun..camtu gak..rasa jadi pelancong...melaka skrang dah lawa kan...mcm2 adaaa...
eh hotel ni cantik la...
leh la try next time gi melaka nanti :)

mannira said... [Reply to Comments]

mah...ada connection ke???free or kena bayar??? penting ni...untuk blogger...







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^