Follow Viruspadu

Tuesday, May 04, 2010

kasut tu dah yilek. malam nanti kalau ada orang ngigau. sila maafkan dia haha

tadi kitorang gi pejabat pos. tp sebab en.laloque tersilap gi parking kat depan seremban parade kan. memang mengundang malapetaka (pada dia) la kan apa lagi hahahaha.

saya! saya memang la indahhhhhhhhh giler

daripada itu hari lagi. masa saya test kasut bonia itu hari, awal bulan 4 kan. saya memang dah terbayang. gaji bulan depan nak gak sambar kasut tu.

dah tu. dia parking kat sini. I likeeeeeeeeeeeeeee brader. kau memang ngam dengan jiwa gua la brader haha

"papa pegi la pejabat pos, mama tgk kasut boleh?"
"yelah ma"
"boleh tak mama nak beli kasut hari tu?"
"beli la ma"

hehehehehe

see see nak beli mintak izin dulu ok. memang ciri2 isteri solehah. chewahhhhhhhhhh perasan :p

sekali pusing punya pusing. kasut tu dah yilek la. tsk tsk tsk. ini memang kisah kejam tahu. aku dah sentap dah. (terikut perangai anoi, bukan salah saya ek)

takpe la. kot ada kasut lain yang bekenan boleh beli. tapi takde jugak tsk tsk.

bengang ni. kang kalau lambat mesti duit tu ntah mana pegi ntah. tahu2 habis je. macam megik.

ruginya tak beli terus hari tu :((

untuk mengubat hati lara (poyo), en.laloque pujuk ajak makan chiken rice. tapi nampak mcm hati en.laloque lagi lara je hahaha.


ohye ini la baju korporat saya :) yang saya terkecoh2 salah pakai hari tu :p


muka orang takde mood nak makan.


"papa tolong habiskan"
"ish ni yang malas ni"

hahahaha

ok habis

Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

8 komen[s]:

Suliana said... [Reply to Comments]

kak jemah hantu kasut eh??hihi.. saya pakai sampai rabak, baru beli lain..bak la sini 1 2 kasut yg xmau tu..huhu

Nanak said... [Reply to Comments]

last pic tu siyes ayu..heee

miMiE aZiMaSK ^V^ said... [Reply to Comments]

jemah.. len kali kalau nak terus beli saja.. kan dah idak ada... abess la dok teringat ingat.. mie kalau tak beli brg yg nak sangat sampai termimpi mimpi brg tuh dah habess kat dunya nie n tinggal 1 aje yg last peh tuh berebut ngan orang.. kah kah kah

rynas said... [Reply to Comments]

huhuu sian jemah. tak perlah belilah kasut jenama lain plak. Lain kali kalau nak berkenan amik jer satu mintak ler cik abang bayorkan...hheheheh

viruspadu said... [Reply to Comments]

Suliana
takde la hantu sangat. biasa2 je. eceh

Nanak
buat2 ayu tu

miMiE aZiMaSK ^V^
hahahahaha. sampai2 mimpi2 kan. dasyat kita ni

rynas
kat seremban ni payah tau nak cari kasut. tu je la yang ada pun. balik2 tu je la

Kaseh NazLieza said... [Reply to Comments]

xpe kak..insya allah rezeki kt kasut lain..

@dik-nick said... [Reply to Comments]

try cari kat bonia outlet yg lain.. ade punye :D

b.O.n.d.a said... [Reply to Comments]

Mah, semalam pakai baju kOrpOrat ea? naper tak pOie DPS sinun?
den jumpa Sue jer kat sana tengah gigih nak wat munge Origami =)

Ohh..balik ke tOpik asal..
mebi kasut tu bukan rezeki Mah..mebi ada kasut lain yang lagi baik dari itew.. *wink wink!

mOtip wink tu?
mOtip memujuk la dek nOnnnn.. =D







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^