Follow Viruspadu

Thursday, May 06, 2010

melompat acik

Semalam fenat

nauzubilah punya fenat nok

semalam kat opis acik ni ha ada plan itu ini, jadi memang aktviti start petang. kul 5.30 petang mcm tu. nak dijadikan cerita en.laloque pulak call.

"ma, papa masih di putrajaya, lambat lagi habis ni"
"erm camne ni, ma pun lambat"
"ma call kak mas bgtau"

adeh acik dah la masa tu kocoh kacah hahahaha, menggelebah sendiri dengan keje merepek2

"kakmas, saya lambat la hari ni, shamsul pun lambat, macam mana ye?"
"kakmas baru ingat nak tumpang mah hari ni, sebab atok takde hari ni"
"alamak ye ke, takpe, kalau mcm tu saya hantar akak balik dulu, akak jagakan anoi dulu ye"

tepat je jam 5.45 berlari2 anak la saya jemput kak mas,
pastu patah balik office

keje keje keje keje keje

tunggu lalok

8.15 baru dia sampai

terus amik anoi kat rumah kakmas

terus balik rantau jemput nisa

patah balik seremban

fletttttttttt siyes mak flet ok

masa saya jemput anoi. dia tido. kakmas cerita kat taska pun dia asik tido je. sebab kakak takde. so dia bosan. jadi dia tido je.

memang anoi dah terlebih tido, masa jemput kakak nisa dekat rantau. dia dengar aje suara kakak, terus dia terjaga. rindu kakak nisa sangat la tu. dah tu segar bugar la dia

sampai rumah, uruskan rumah. yelah kita mana ada bibik nak tolong siapkan semua keje rumah kan. itu ini itu ini. memang mata ni macam kena tongkat. bukak mata pun satu line je ko.

"Anoi tido la sayang"

"Anoi tido la sayang"

"Anoi tido la sayang"

"Anoi tii......................... zzzzzzzzzzzzzzzz"

uwaaaaaaaaaaaaaaaaaaa uwaaaaaaaaaaaaaaaa uwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

haaaaaaa..

tengok-tengok dia dah jatuh katil

hambek ko! daripada mamai2 tertido terus segar bugar mata dua laki bini hahahaha

seb baik tak apa-apa. terima kasih Allah

sekian cerita daripada orang yang tengah mengantuk.

Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

9 komen[s]:

Mummy Dasy said... [Reply to Comments]

wakakaka pecah perut..mule2 kesian tp bab anoi jatuh tu terus pecah perut ketawa kesian anoi...

:: p R i n c E s S _ N :: said... [Reply to Comments]

adoi laaa...mama papa penat sgtt..anoi x ley tdo ekk..xpe2..kak vp kn iron woman..hihihi

lilRed Farah said... [Reply to Comments]

masa mu'az kecik dulu,
pak aji siap tertido masa tgh dukung die
alih2 sedar dah bawah kosi
har har harrrr
sib baik bawah tu cmm ade beg susun susun... jatuh pon tak sakit sgt la kot... hehehh

.::WaNiE::. said... [Reply to Comments]

kesian akak :P

JIVEBUMZ said... [Reply to Comments]

uiks seb baik anoi tak de pape.. lasak anoi nie!

Ietams said... [Reply to Comments]

jd tukang baca pun rasa penat..
seb baik annur tak ape²

lily lotus said... [Reply to Comments]

hahaa..aduhai..seb baik anoi maintain cool

the black pinky.. said... [Reply to Comments]

comei...cian anoi.... :)

viruspadu said... [Reply to Comments]

Mummy Dasy
hahahaha eh bukan part tu yang paling tacing ke hahaha

:: p R i n c E s S _ N ::
siyes penat gilerrrrrrrr

lilRed Farah
itu penat tahap gaban tu farah. kesian lak dgr. seb baik takde pape kan

.::WaNiE::.
sebab kesian, ok derma kilat sekarang

JIVEBUMZ
anoi lagi lasak dari nisa tau. huhuh

Ietams
tu la, taip pun rasa penat

lily lotus
anoi menten, mama dia biru :p

the black pinky..
tula. harap2 tak la sakit nau







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^