Follow Viruspadu

Monday, May 24, 2010

Menara Taming Sari

yeayyy... masa untuk naik menara taming sari lak

tinggi wuwuwuwu


kali ni punya cuti terasa macam pelancong betul. rupa-rupanya banyak sangat tempat yang dalam Malaysia yang saya belum pegi. ini baru Melaka. ada 13 tu negeri. huhuhuhu.

dengan tiket pun nak bergambar. ini betul-betul pelancong ni ahaks


harga untuk dewasa adalah RM20
kanak-kanak RM10

tapi kalau bawak ID card (IC la tu), terus dapat separuh harga :)

kat dalam menara. kelakar je. kan dalam menara ni bulat kan, 360 darjah. kitorang antara terawal la masuk.

siap pusing-pusing nak cari tempat duduk best. konon nanti boleh tengok view cantik-cantik la. pastu terfikir

"eh kan benda ni berpusing"

hahahaha poyos betul


cantikkan. kalau tengok live lawaaa sangat tau


yang kapal liplap tu muzium samudera


sweet dua anak dara ni :)




rasanya kalau korang seorang yang gayat boleh naik kot. sebab saya rasa biasa je. taklah pening pun cara dia berpusing pun boleh accept la.

harga pun rezenebel
toilet pun bersih

ok tu je



Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

7 komen[s]:

tentangseseorang said... [Reply to Comments]

dah pernah naik. 3 kali. eheheheh

Nur -al- Ain said... [Reply to Comments]

ain dh 2 tahun belaja kt melaka, tak berani lg naik bende ni. hahahaaaa

J@J@ / Bini The Rock said... [Reply to Comments]

huuuu..pergi time malam lagi lawo lampu2 dia kan??
tuari saya g time siang..(ptg la) nmpk org mandi kat kolam renang..dari atas cam katak masuk kolam...
keh keh kehhhh

tp klu time siang, ada rasa gayat jugak la sbb kita nmpk semua jd kecik kan???

time dia naik tu..zuppppp!! kembang kuncup jgk perot!


xD

Diarihatiku1976 said... [Reply to Comments]

akak dah pernah naik.. rasa mcm gayat.. sbb akak takut tinggi...VP.. ni gu kamera baru ker... mcm lain je gambonye tu.. ahahksss

viruspadu said... [Reply to Comments]

tentangseseorang
makaih, bila nak naik kali ke 4 lak?

Nur -al- Ain
kena cuba ain, cantik tau

J@J@ / Bini The Rock s
naik malam tu nampak orang mandi ehehehe. tp mmg cantik tau nampak lampu banyak sangat.

Diarihatiku1976
a ah pakai kamera baru. best ooo kamera ni takyah edit2

luvmum said... [Reply to Comments]

wah best nyer dpt jenjalan melaka..huh kami yg org melaka ni pun lom sampai menara taming sari huhhu..nampak sgt balik kg duk bawah ketiak mak huhuhu

Davnes said... [Reply to Comments]

bestnya ka jalan2...cute anoi & nisa...







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^