Follow Viruspadu

Sunday, May 16, 2010

minggu yang penuh dengan perancangan

minggu ni banyak betul kenduri kawen kan.

sabtu.

pagi bangun2. terus lapar. saya macam terasa macam nak ajak en.laloque bawak kamera dia tu bawak pegi taman. macam nak test la best ke idak kan hahaha. tapi tak jadik. sebab tak sempat. lepas makan sarapan terus gi jasko beli itu ini. dengan paip air bocor la apa la. sampai rumah dah kul 12 tengahari dah

kelamkabut tukar baju kurung pulak

"ma, kita gi kenduri budak opis papa dulu lah"
"kat mana"
"kat dewan MPS je"

ok cantik, sebab dekat.



ni ha opismate en.laloque. erm saya tak kenal. tapi nak ucap "SELAMAT PENGANTIN BARU :) semoga bahagia selalu dan selamat menempuh alam berumah tangga"


kitorang lepak kejap je. lepas makan. lepas en.laloque dapat jumpa pengantin. dapat jumpa kawan2 dia. terus challoh. gi kenduri opismate saya lak

budak manja.

siyes saya tak tahu team dorang kaler oren ok. saya sekadar nak melaram baju baru saya je hahahaha.

hadibah @ wildcutecat

azlan @ capogrande


jemah @ viruspadu. wahhhhhh nak bagitahu jugakkkkkkk


anoi tidooo


mekchu @ churalliya


sama lak tema oren dengan mekchu

"sue memang tahu ke tema oren"
"tak la ini memang baju kenduri sue"

hahahaha tak boleh tahan sue ni. baju khas untuk gi kenduri kawen pun ada ke hahahaha. saya belasah semua. janji ok je saya sebat je nak gi keje baju tu. nak gi kenduri baju tu gak :p

potong kek. ko tengok kak jemah kek belakang tu. dia lagi over posssing


"mah, esok kau datang tau rumah aku"
"insyaAllah lan"
"yelah bila lagi ko nak tengok aku mekap2, peluh2 macam ni"
"hahahaha tu la pasal"

alahai lan, tak sampai hati nak cakap aku takleh datang rumah kau punya kenduri. sebab family aku nak buat jamuan. tsk tsk tsk. papehal pun korang memang the best

kitorang dah lepak2 dan nak balik. anak dah meragam.


cuaca panas menggila kan.
pehhhhhhhhhhh anoi ni bukan jenis berpeluh tiktiktik tau. tapi dia tido tu peluh dia kemain banyak sampai basah2 kepala dia.
saya pun bukan jenis berpeluh ni pun belakang baju basah2 gak

Azlan dan Hadibah. Selamat Pengantin baru. Isnin depan nanti. jangan lupa masuk opis. aku tinggalkan keje untuk ko ni banyak hahaha. adib isnin nanti kita mengajar sama2 ek :)

Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

5 komen[s]:

Rina (◕‿◕)✿ said... [Reply to Comments]

mekchu ni comel gak hehe

nk promote sikit leh hehe

http://rinawardrobe.blogspot.com
cute dress starting from rm21 only!!

viruspadu said... [Reply to Comments]

rina,
dia tu memang cun :)

ha nak letak banner kat belog jemah tak? ceh terus promote jugak

:: p R i n c E s S _ N :: said... [Reply to Comments]

wahh...kak vp..6june jgn lupess..

viruspadu said... [Reply to Comments]

pN
kalau akak lambat takpe ke, sbb ada member gak kawen. kang lauk habis canner hehehe

m'Z faRa.. said... [Reply to Comments]

ala..kak jemah g kenduri sabtu ea yg kat mps 2...yg kawin 2 budak kelaz fara...tapi fara g bhagian lelaki..sebab kawan fara 2 lelaki..dye wat kat mps gak..kalo x leh jumpe kak jemah kan...isk..isk...







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^