Follow Viruspadu

Saturday, May 15, 2010

murah rezeki nisa :)

"salam.. akak, nanti kalau akak free akak bgtaw k.. nak bgi hadiah yg x bgi2 lgi tuu.. (: "
"salam qila, bila la akak free tu kan. waktu lunch ok kot. next week :) "

mesej dari qila azali , orangnya lembut, kecik je, suara dia pun lembut heheheehe. pernah terserempak sekali dekat lift. hiks. terkejut akak tau. dah la masa tu saya tengah kocoh kacah nak balik rumah jemput en.laloque dengan wajah tak semenggah pucat lesi. hohohoho. malu sungguh.

semalam, saya pagi petang meeating hahaha ok tak, saya meeting, lepas meeting lak saya lepak bilik en.hakes gosip-gosip isu semasa hahahaha. eh tak tak maksud saya pasal kerja. (cover).

masuk2 bilik, nampak ada sesuatu atas meja. alahaiiiiiiiii baiknya qila ni.

"akak, dapat tak tadi barang tu?? qila letak atas meja akak.. kebetulan tdi kene g u*tm pulangkn kunci bilik bunga raya tuu.. hehe.. tu yg terus letak, sbb akak tgh meeting time tu.. "

tq qila :)

holloh holloh holloh, apsal tak cakap, kalau akak tahu akak kemas meja akak dulu. malu ok meja sepah gilerrrrrrrrrrrrrrr

"kakak, mama ada hadiah untuk kakak, kawan mama bagi"
"ye ke mamaaaaaaaaa, bestnyaaa"

muka budak terlampau hepi


lalu terus pakai dikepala


cantik giler ok

ini dari belog qila



kot kot korang minat, saya kopipes dari belog qila tanpa kebenaran hahaha

Ok.. Sempena cuti 3 bulan ni.. Saya nak bukak order untuk felt.. Hehe.. Tapi saya tak amek banyak order at one time sebab 3 bulan ni pon saya intern.. So sape sape nak order boleh laa.. Sample ada kat atas ni.. Bole pilih mana suka.. Kalau ada design sendiri, bole tunjuk laa.. InsyaAllah saya cuba buat.. Harga start dari RM4.. nak order email je kat qila_adam@yahoo.com.. (:

murah je kan, hari tu saya tgk kat mana ntah, mahal giler ok diorang jual. ini qila siap boleh buat design sendiri korang lagi.

qila akak pun nak order lah, buatkan akak punya keychain "viruspadu" boleh tak?

Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

5 komen[s]:

bvlgarigirl @ Arianna said... [Reply to Comments]

wah wah nisa comel la. saya tengok sekarang dia bukan main pandai bergaya bila ambil gambar kan kak vp. ada bakat jadi model ni =)

Ceera said... [Reply to Comments]

boleh la maktam pinjam nanti
nica skang makin over bergambar, huhu

♥Hernee Nazir♥ said... [Reply to Comments]

alahai comel btl si nisa ni..

Maizatul said... [Reply to Comments]

salam..hai cam on je abg laloque tu.nak tambah permata hati ke..hehe..
nisa dah makin besar n terselah kegadisannye skrg..harap dia menjadi anak n kakak yang terbaik utk keluarga tercinta..

Qila Azali said... [Reply to Comments]

comel nyee nisa posing!! hehe.. suka tengok nisa happy..

ur welcome kak vp.. (:







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^