Follow Viruspadu

Friday, May 14, 2010

nasi beriani :)

Jua dan Huda, selamat menembuh dunia baru lepas ni ye dear. jangan lupa kat akak2 kat sini ok.

Hari ni last day Jua dan Huda prektikel kat office saya. dorang ni macam lama jugak prektikel kat sini. bila dah lama tu rapat la jugak kan. cuma dengan saya mungkin tak berapa rapat sebab diorang ditempatkan bawah seksyen lain kan. but diorang ni nice. baik je. cakap pun lembut je. hehehehe

jemah, mekchu, jua dan huda


ok gambar ni tak edit, sila terima kepucatan terserlah itu hahahaha


gambar kenangan :)

teringat zaman saya prektikel dulu.

pehhhhhhhhh staff sana semua baik2 belaka, baik sangat kot. pernah belanja makan keluar sama semua kan. tapi tu la dari segi knowledge IT kat kitorang tu je la yang kureng sikit. dulu prektikel swasta mana ada pc disediakan utk budak prektikel. gigih ok I angkat pc akuarium dari rumah, angkut pulak ke tingkat dua hahaha berlolah acik. last2 pc tu buat main games je ahahahaha. tp papepun prektikel dulu besttttttttttt. rindu kat akak2 kat sana. oh akak2 kalau baca belog jemah sila la emel2 ye viruspadu@yahoo.com. wahhh tetiba jejak kasih hahaha

ok dah tu je

Jua Huda, akak akan rindukan korang ok :)

Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

2 komen[s]:

lily lotus said... [Reply to Comments]

praktikal ni kalau kena tempat best oklah. kena yg mcm ampeh..menyumpah tak sudah..haha

.::WaNiE::. said... [Reply to Comments]

kat saye takmo rindu kee

kekekeke







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^