Follow Viruspadu

Monday, May 24, 2010

potret wajah ku

turun dari marana taming sari. nisa gedik nak turunkan berat badan mama dia hehehe.

saya sebenarnya mata memang dah terjeling-jeling dah kat tepi ni ha. mcm best. nak lukis lah. nak nak nak.

sekali abang pelukis handalan (mcm biasa nama cipta sendiri) hilang pulak. mula-mula terasa nak cancel je. ntah tergerak lak hati nak tanya kat pakcik yang jaga motor tu.

"pakcik, orang ni mana"
"jap ye pakcik cari"

baik giler pakcik tu. beria-ria dia carik. siap lari-lari. padahal takde kene mengena dengan dia pun bisnes abang tu.

kitorang mintak dia lukis kitorang satu family la

RM10 untuk satu kepala.
pastu RM5 untuk laminated


sup sup sup sup je dia lukis. orang kalau dah terer mmg gini. ce kalau kasik kita lukis. kelauttttttt la jawapan dia


masa dia lukis, ko takyah la jadi patung ke apa. boleh je gerak-gerak wei. hahaha. sebab tu kitorang gilir2 snap gambar. kelas kan abang ni.

tengok anoi. giler behave gambar dia tengah lukis hehehe. beria je dia pandang abang tu lukis. kagum kot

tengok gambar anoi. hehehe comel lak saya rasa


so semua sekali RM45 la. 4 kepala dan laminated :)

konon2 mula-mula nak pegi jonker walk. tapi kaki dah lenguh sangat la. nak dukung budak lagi tak larat. last2 en.laloque ajak round depan ni je. PAHLAWAN WALK


baju ni kalau selai yang saiz SSS kot, saya dpt RM12, pastu yang saiz M RM17.

selai untuk anoi selai untuk nisa :)

tapi semua sekali kitorang bayar RM32. bijak tak matematik acik. hahahaha

bila dah bayar, dah masuk kereta baru terbayang

eh apasal 12+17=32 ek?????

cissss!!!!

takpelah anggap je la rezeki dorang huhuhuhu




kitorang tak round habis, sekerat pun tak. adalah 100 meter je. pastu patah balik sbb tangan saya sakit giler

berakhir day 1 cuti-cuti di melaka :)

Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

3 komen[s]:

lily lotus said... [Reply to Comments]

hehe..kira sedekahlah rm3 tu yer

Diarihatiku1976 said... [Reply to Comments]

percutian yg best kan.. kalo gi melaka

Ceera said... [Reply to Comments]

atam pun tingin je nak lukis2 gambar tu, tapi tak pernah nak stop, hahaha...







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^