Follow Viruspadu

Monday, May 03, 2010

Puas hati ku :)

kekdahnya kann...

saya plan dah lama dah. lama tu adalah la dalam 2-3 bulan macam tu. sejak dah tahu turn duit kutu dah dekat hahaha. Saya ni kan, satu perangai saya, saya jenis tak amik kisah sangat. ni salah satu contoh la ni. ada orang yang jenis dah plan nak duit kutu bila semua, dah plan nak bayar apa2 ke kan. saya takpe, tak kisah. ko kasik je turn bila2 pun.

suatu ketika dulu
"kakpiah, turn duit kutu saya bila sebenarnya ni?"
"anda punya bulan 4"

hahaha betul. memang kak piah cakap mcm tu. memang dia cakap dengan saya "anda" hahahaha. cuma kadang-kadang dia tukar "kamu". cuma "beliau" belum lagi hikhikhik. unik kan kakpiah ni hiks.

bila dengar je bulan 4. wahhhhhhhhh nak beli apa ek. terus la terbayang nak tukar enset semua. pastu kebetulan besday en.laloque pun bulan 4 kan. nah amik ni beli la apa kau nak. cehhhhhhhhh macam bagi anak duit pulak hahahaha. en.laloque ntah hape plan dia ntah. biarkan dia. yang pasti eden nak sampai enset baru. wuwuwuwuwuwu

"teh, tengokkan enset, andak nak beli enset baru"
"andak nak mcm mana"
"mcm BB, tp nak yang murah"

wakakakakaka motip yang murah hahaha. biasalah selera mahal2, bajek kecik hahahaha

setelah lama fikir, dengan komen kat fesbuk jugak telah diperhalusi. akhirnya mengambil kata bulat (ape benda ayat daaa).

saya yakin, saya kunci lirik ini. ok boring hahaha. nahhh saya pilih ini :)

masih under bajet yang ciputotttitttotttt. tapi gua puas hati beb. PUAS!

akhirnyaaaaaaaaaaaa.

oh ye. my besfen buat contest kat belog dia. korang suka join contest kan. rasanya sonang yo contest dia. gi join sekarang. ini paksa :p

Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

10 komen[s]:

lilRed Farah said... [Reply to Comments]

wahhhhhhh sama lah ngan henset kite. selamat donlod segala eplikesyen dr ovi nokia. twitter, pesbuk, nimbuzz (untuk semua messenger)... ye apa lg.. game.. pilih je.. smue pree... =)

sitekateki | dD said... [Reply to Comments]

wahhhh..hp baru...bestnyaaaa

viruspadu said... [Reply to Comments]

lilRed Farah
wah lama tak nampak kek sini hikhikhik, sekarang laki ku sedang godek itu enset. mcm dia minat jer hahahaha. mintak2 la dia tak cakap "jom tukar enset" PITAM hahahaha

dD, harussssssssssss besttt

.::WaNiE::. said... [Reply to Comments]

waaa kak selamat mengexplore

:: p R i n c E s S _ N :: said... [Reply to Comments]

nk lerr henset baru jgak....

viruspadu said... [Reply to Comments]

wanie, bukan akak, lalok yang bz explore sekarang ni

pN, nah amik hahaha

JIVEBUMZ said... [Reply to Comments]

teringin gak ler nak tukau enset baru.. jom sesape main kutu! hahaha

Ezzah said... [Reply to Comments]

waaahhh...ini henset idaman ku dolu niiiiihh..tp bila p kedai enset, idam yg lain ambik yg lain. apa kesss??

ahahahahaha...

pasni kak jemah leh update blog guna henpon je la. phewwwiiitttt... :D

Ceera said... [Reply to Comments]

andak ada hp baru
asal atam tak tahu nie..

churalliya said... [Reply to Comments]

tq kak jemah tlg promote rakan mu ini.. sekali bila jemah promote, terus mencanak org masuk contest tuh







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^