Follow Viruspadu

Sunday, May 23, 2010

santai-santai selepas keletihan

badan dah macam hape je. baju basah ok berpeluh. dah la pakai baju macam tu (baju pink tu), tebal ok kain dia. memang pilihan baju yang salah di kala panas huhuhuhu. tapi kalau tak pakai baju tu kesian lak kat dia. sejak beli tersimpan je hahahaha. lepas beli tak bekenan lak ngan baju tu. tu pasal jadi gitu tu.

en.laloque ajak mandi pool. hureyyyyyyyyyyyyyyyy

boleh tahan pool kat hotel ni. besar jugak. dan yang penting kawasan untuk kanak-kanak dia la kan. ada 3 tempat kot budak2 boleh main. bagus bagus. siap ada abang baywosh badan ketak-ketak berdiri je tengah-tengah hihihihi


jumaat takde orang. kolam ni yang mandi kitorang je pun. yang kat dewasa tu ramai aaaa orang, tp ramai dia ada la dalam 3-4 orang. so selesa giler la kitorang mandi


anoi punya la excited. dia tak kasik saya pegang dia. punya dia meronta-ronta. ya ampun. kemain bermasel acik nak pegang budak ni la. abang baywosh tolong aku. ceh tetiba hahaha

anoi mmg suka main air yang melampau-lampau. mandi kat rumah pun xcited. inikan pulak air sebanyak ni kan. main air macam taknak balik.


saya selamber je mandi pakai t-shirt :)




lepas dah sudah mandi. amik tuala. baru perasan kat meja dia tulis. takleh mandi pakai t-shirt hahahahaha

patut la abang baywosh asik pandang-pandang I je. eceh. seb baik dia tak kena sound hehehehe

Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

8 komen[s]:

Leen said... [Reply to Comments]

Tengok Kak Jemah ngan anak2 comel sangat, takde nyer abang baywatch nak sound.. hehe

rynas said... [Reply to Comments]

ingat mandi pakai 2 pieces tadi hehheh

rynas said... [Reply to Comments]

ingat mandi pakai 2 pieces tadi hehheh

JIVEBUMZ said... [Reply to Comments]

berani dia nak sound.. abg lalok ada kat depan tu ha..hikhik

Softtouch [Hanim] said... [Reply to Comments]

suka anoi n nisa mandi pool yer...sempat jgk vp jeling abg baywosh..he he he

viruspadu said... [Reply to Comments]

rynas
hahaha kalau mcm tu pengsan laki den kang

JIVEBUMZ
eceh.

Leen
sebab takde orng kot. sbb tu dia kasik can

Softtouch [Hanim]
sempat, sebab sebelah je depa berdiri

Kaseh NazLieza said... [Reply to Comments]

btol kak..nasib baik xkena sound..ahahahaha

viruspadu said... [Reply to Comments]

Kaseh NazLieza
kalau kena sound, akak sentap haha







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^