Follow Viruspadu

Sunday, May 09, 2010

Selamat hari IBU

Terima kasih kepada semua yang wish dekat saya "selamat hari ibu", melalui sms, call, fesbuk, emel dan sebagainya. eceh bajek mcm ramai giler orang wish hahahaha

ini dia pengorbanan ibu. sorang belah kanan, sorang belah kiri


"mama, mama selamat hari ibu mama"
"terima kasih kakak"
"mama, kakak takde hadiah, kakak takde duit nak beli, kakak cuma sayang mama je" *sayang = peluk

tak tahu sape ajar dia dialog tu hahaha. saya syak dia belajar ayat2 skema tu kat chanel 613 hahaha tp saya rasa comel giler ayat tu tsk tsk tsk terharu

sekarang tengah fikir. kalau tambah sorang lagi kat mana pulak dia nak menyelit hahaha

selamat hari ibu buat bonda ku
selamat hari ibu buat ibu mertuaku

selamat hari ibu jua buat kamu dan kamu :)


Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

15 komen[s]:

Qila Azali said... [Reply to Comments]

suwett nye nisa.. (:

oh, happy mothers day kak vp.. (:

m'Z faRa.. said... [Reply to Comments]

selamat hari ibu kak jemah..may Allah bless u...

Nanak said... [Reply to Comments]

selamat hari mama kak vp..

rynas said... [Reply to Comments]

selamat hari ibu..jemah.

Mya said... [Reply to Comments]

selamat hari ibu vp..

♥Hernee Nazir♥ said... [Reply to Comments]

happy mothers day kak jemah.. :)

suamihanyisterizuki said... [Reply to Comments]

selamat hari ibu..;)

ija said... [Reply to Comments]

selamat hari ibu mmah..wish kat aku pulakkkk!

kain_sari said... [Reply to Comments]

selamat hari ibu kakak...;p

lampin&buku said... [Reply to Comments]

Anakku tak pandai nak wish lagi...emm akan ku tunggu hari itu.

:: p R i n c E s S _ N :: said... [Reply to Comments]

PICS IBU TBAEK ABAD NI..SUKE GILERR...SWEET!! HAPPY MOM'S DAY KAK VP..

Ietams said... [Reply to Comments]

selamat ari ibu juga vp! sweet gambar ni..

yunz_02 said... [Reply to Comments]

happy mothers day kak jemah! :)

eis said... [Reply to Comments]

gambar2 keibuan sungguh. sweet.
selamat hari ibu :)

Hanyy Gani said... [Reply to Comments]

selamat hari ibu...sweet sgt tau, ada tokoh ibu mithali, takpe klau tambah lagi sorang nisa dah pandai bdikari...sbenarnya mmg me mmg tringin sgt nak keadaan camtu tau...tapi lom ada rezeki lagi masih bdua lagi...bahagia jadi seorng ibu bila anak menghargai jasanya kan...







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^