Follow Viruspadu

Tuesday, May 18, 2010

sendirian

hari ni berjaya drive ke cheras sendirian

dan pulang ke seremban sendirian.

bangga!

papa kena bagi hadiah sebentuk cincin emas bagi meraikan kebanggaan itu ok. ceh tetiba

ok tu je nak cakap.

Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

4 komen[s]:

Softtouch [Hanim] said... [Reply to Comments]

en laloque...vp dah parah nie..sejak kebelakangan nie vp ayik minta cincin emas jer nie..baik en laloque kasi nnti vp merajuk hentak2 kaki susah...he he he..

syabas vp..jauh tu cheras ke seremban...

kain_sari said... [Reply to Comments]

tahniah akak..;p
cube berdikari yer..;p

tentangseseorang said... [Reply to Comments]

wooooo sah la kak jemah pakar sesat yer?

oneyani said... [Reply to Comments]

masuk kali ni dah bape kali sebut cincin emas..teringin benor agaknye ka jemah ni..

seru sampai pat puloh kali dpt la agaknye=p

kalau mimpi dpt emas..means nak dapat bay girl lagi..huhu







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^