Follow Viruspadu

Wednesday, May 19, 2010

telur goreng campur kicap

hari ni saya teringin nak makan macam-macam

tadi saya teringin nak makan megi tomyam

lepas tu teringin nak makan pancake durian

sekarang teringat2 pulak nak makan nasi kosong campur telur goreng campur kicap tamin.

nikmatnya.

try nak gugel gambar2 telur goreng. tapi gambar2 adalah milik belog orang. jadi serbasalah saya dibuatnya nak kopipes. hehehehe.

dah lama giler tak makan semacam itu punya simple.

lately memang jarang sangat masuk dapur dan masak. dan memang jarang masak lalu masuk dapur. ceh ayat pasif aktif :p

balik ajer dari keje. terus singgah kedai. kalau tak fasfud, makan hidang, kalau tak pun order goreng-goreng.

adakah sebab saya tengah lapar giler lalu asik teringat makanan dari pagi tadi hahaha.

baiklah, lebih baik saya makan sekarang, kalau tak lagi parah saya ni. ntah apa pulak jenis makanan yang akan muncul dalam fikiran. :)


Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

3 komen[s]:

Softtouch [Hanim] said... [Reply to Comments]

mgkin sbb lapar kot vp.tu mcm2 teringin tu...atau vp ni peknen kot?hehe he...jgn marah

princess_eryna said... [Reply to Comments]

kalo order nasi putih + telur dadar + tomyam... dimkn plak bersame kicap.... ermmm.... sodap gak!!!...

viruspadu said... [Reply to Comments]

Softtouch [Hanim]
saya pilih "atau" hehehe

eryna,
peh sedapnya kan







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^