Follow Viruspadu

Friday, June 04, 2010

70%

pagi tadi hujan giler-giler punya lebat kan.

sejukkkkkkkkkkkk

office saya ni pulak. lately kemain sojuk layi. tak menahan betul.

dengan kain basah-basah kena hujan. masuk dalam ekon. pehhhhhhhhhhhhhh. memang parkinson.

ada satu hari kat office saya. memang sejuk. memang tiap kali bertembung antara satu sama lain. mesti semua cakap. "ui sejuknya". sekali kak nong dengan muka selambe dia

"puan, kitorang kat belakang semua dah macam feimau dah puan"
"kah kah kah"

dah lamaaaaaaaaaaaa ok tak dengar perkataan feimau. terus terbayang-bayang feimau. korang tahu tak ni feimau ni. kang penat je saya cite hahahaha.


tadaaa... gambar yang digugel :)

cerita dia best dan sedih jugak.



...

hari ni kan. ada budak sakit mata tu kan. gigih pegi jasko shopping hahahahaha.


siap cover pakai spek.

saya telah berjaya membuat rembatan 4 helai baju yang mendapat diskaun 70%. tak sampai 50 hengget ponggggggg. best gilak ah. eh sepasang kasut cleef. nanti kalau rajin saya snap snap eh.

Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

2 komen[s]:

Uruchimaru @ kf said... [Reply to Comments]

hujan2 sdp mkn maggi !
sruppppppppppp!

viruspadu said... [Reply to Comments]

ni yang teringin nak makan megi ni hiks :)







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^