Follow Viruspadu

Friday, June 18, 2010

All About Negeri Sembilan

Belog ini kawan saya punya. dia yang gigih sangat buat. jadi saya sangat kagum dengan beliau. siapa kawan saya ni? ala dia la yang datang bilik saya dengan tak semena-mena tiba-tiba tanya apasal kau tak buat link pegi new page hahahaha. saspen betul budak ini.

Jadi korang, kalau nak tahu pasal Negeri Sembilan sila klik sana ok. atau rasa nak melancong datang sini. sila lah view nak tengok tempat2 menarik.

http://allaboutnegerisembilan.blogspot.com/

nak belajar bahasa negeri sembilan, dpt awek/balak negeri sembilan. nak jumpa bakal mertua negeri sembilan. korang boleh belajar kat sini.

eden / ese / dayan – I, me, my, mine (pronoun)
Baso : Namo eden Karim.
Malay : Nama saya Karim.
English : My name is Karim.

ada macam-macam lagi. saya taknak bagi tahu korang muahahahahaha. nak tahu pegi klik sendiri okeh :)

Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

4 komen[s]:

emaduel said... [Reply to Comments]

aik den n ese tu tau la tapi dayan?tak penah dengar lagi ni..

emaduel said... [Reply to Comments]

aik den n ese tu tau la tapi dayan?tak penah dengar lagi ni..

Noorul Wawan said... [Reply to Comments]

hehe.. Contoh tu guna name husband saye.. hehe...

-komen yg takde kena mengena dgn entry-

Rina277 said... [Reply to Comments]

klu eden mak saya kata kasar sikit so dgn org tua x sesuai..kene tukar esey bru sesuai..yg dayan tue x pernah lak saya tau..







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^