Follow Viruspadu

Wednesday, June 23, 2010

Bakar sahaja belog beliau

sila salahkan mereka sebab membuatkan perut saya menggelegak tergelak-gelak sampai tak sempat nak tulis entry malam tadi hahahahaha

sila rujuk entry ini untuk pemahaman yang lebih mendalam


pelakon utama:
1. kakjemah sebagai kakjemah yang jelita *nak jugakkkkkkkkkk
2. vagg sebagai maklang yang menang kontes belkin
3. tentangseseorang sebagai adik adi veteren yang terbantut tumbesarannya hahaha

penampilan istimewa
kaseh nazlieza sebagai mak dara hehehehe tetiba





Blogger tentangseseorang said...

uikss sungguh-sungguh dia taruk statement ym tuh. :P

10:12 PM

Delete
Blogger vagg© said...

aku tau jejaka VETERAN + MENTAL mana yang paksa kak jemah buat benda alah nih.
hahaha

pastuh td paksa aku masuk baca sini.

ahahaha

10:23 PM

Delete
Blogger viruspadu said...

maklang kita adalah mangsa maklang hahahahaha oh tidak hahahaha

10:27 PM

Delete
Blogger tentangseseorang said...

vagg :: dik mula la tu. nak jadik adik yang derhaka ye? tahu le ko dah tua sebab tu kena panggil maklang muahehehehehe

vp :: kak jemah sekali sekala membantu ADIK ADY apa salahnya. ahahahaa

10:29 PM

Delete
Blogger viruspadu said...

adik adiiiii oh tidakkkkkkk. mau terdiabetis rasanya. maklang komengaaaaaaa

10:32 PM

Delete
Blogger vagg© said...

hahaha benar. dia ni memang suka ambik kesempatan ngan gadis2 hot mcm kita. tetibe wakakakakaka.


eh nih meet up untuk jual kerepek raya kan? akhir majlis ada jamuan ringan tak ady???????? ada tak????? wkakakaa

10:33 PM

Delete
Blogger tentangseseorang said...

habeh tu, kalau bukan adik mana nak panggil kak jemah ahahahaha

10:34 PM

Delete
Blogger vagg© said...

hahaha geli ok. adik konon.

org tua nih mmg buang tebiat.geli ok adik ADY. eee

VP kalo sygkan maklang.. sila delete entry nih skang hahahahahaha.

10:35 PM

Delete
Blogger viruspadu said...

vagg, kalau takde makanan ringan, kita bakar belog beliau hhahahah eh ayat siapakah ini hahaha

adik adi yang adik sangat,
kakjemah tu nama ok, dia dekat, kak dengan jemah adalah dekat2, tulis dia mcm ni "kakjemah" cehhhhhhh nak menang jugak tuuuuuuuu hahaha gigih explen ni

10:37 PM

Delete
Blogger viruspadu said...

vagg,
kah kah kah kah, maklang oh tidak maklang, kakjemah sudah berbelah bagi sekarang. adik ady veteren tu nanti bermanja2 dekat YM susah wooo nak layan.

10:39 PM

Delete
Blogger vagg© said...

hahahaha bako belog beliau hahaha.

ye benar. nama dia memang KAKJEMAH binti noh. KAK tuh bukan status atas panggilan ye.

ady benda mcm ni pun ko xleh nk paham ada ati nk organize meet up segala. mencik ok hahaha bestnya kutuk smpai pengsan.

10:39 PM

Delete
Blogger tentangseseorang said...

minum ptg apa barang maklang (tuanya ko) kitaorg kasik lunch la. :p susah payah carik sponsor takat kasik minum petang tak main aaa. tapi apa menu lunch tidak akan diberitahu. ahahaha

kakjemah, yer la yer la kasik chance sebab dah tolong promote event tuh. ehehe. big event nih. sesapa yang buat programming kalau tak dtg rugi oooo

10:40 PM

Delete
Blogger viruspadu said...

vagg,
haaaaaaaaa adeh, menggelegak perut dari tadi gelak ni. tahan gelak kuat2 takut anoi terbangun tido. ni kalau esok takde update ni memang sebab korng la ni hahahah asik gelak je sampai malas tulis entry hahahahaha

kakjemah binti noh memang kelakar ok hahahahahaha

adik adi yang veteren ni memang tak paham ooooo hahahaha

10:42 PM

Delete
Blogger vagg© said...

hahahahah kakjemah kita adelah sama. dr td nk pengsan tahan gelak sbb bakal suami anoi baru je tido jap td hahahaha. - haha nk bergolek plak rasa baca BAKAL SUAMI ANOI

hahaha kalo xde entry.. copy je komen2 nih jd entry. ada jugak entry hahahah.

10:44 PM

Delete
Blogger viruspadu said...

adik adi (wekkk wekkk)
jangan lupa kopi o, kalau tak kakjemah bakar belog awok. hahahaha ini maklang yang ajar main bakar2 belog ni

10:45 PM

Delete
Blogger tentangseseorang said...

ooo kakjemah binti noh. ingatkan sebab kakjemah tu adalah nama makanya dia akan jadik kakjemah BIN noh. wanita rupenya. ingatkan gambar tu sekadar mengaburi mata pembaca. ahahahaha

10:45 PM

Delete
Blogger tentangseseorang said...

ehem ehem maklang (huish gile tua ko) sile ingat ye. blog ko tu. hosting sape yang handle? >:)

10:46 PM

Delete
Blogger viruspadu said...

vagg,
hahahahahaha bakal suami anoi kekdahnya hahahahaha

adoi menggelegak lagi perut ini

baiklah saya kopipes nanti. esok tunggu entry ni keluar ok hahahaha

10:47 PM

Delete
Blogger vagg© said...

ady veteran: menu xleh dibgtau tuh aku tau la korang nk hidang kueyteow goreng kosong ngan minyak cap buruh je kan. dh tau sgt taktik org programming nih. takpun kueyteow tuh letak button keyboard. konon simbolik gile ah ngan unsur2 programming. tetibe haha

10:47 PM

Delete
Blogger tentangseseorang said...

kakjemah, ye ye takde idea kopi o tarikkan aje komen nih jadik entri. sah org lain pun ketawa jugak.

10:48 PM

Delete
Blogger viruspadu said...

adik adi yang siot
siot betul komen kamu. sampai tak tercapai dek akal hahahaha

hahahahahahahahah budussss aaaaaaaa

maklang tolong bekap pehlissssssss

10:48 PM

Delete
Blogger vagg© said...

ahahaha ady, kak jemah dan maklang:

jom kita berdamai dan skang sila buat tangan gaya nak bernasyid ok hahahaha

10:49 PM

Delete
Blogger viruspadu said...

kalau menu mcm tu, takat kueyteow takyah la pegi hahahaha

10:51 PM

Delete
Blogger vagg© said...

hahahaha aku nak pengsan.

ape bin bin. tolong 'send to recycle BIN' skang jugak boleh tak???? maksud saya send komen ady yg tadi tuh ke recycle BIN. wakakakakakakaka

10:52 PM

Delete
Blogger tentangseseorang said...

hahahaha ye ye. nih la akibatnya bila 3 org mentel bertembung. wakakakaka. terencat tumbesaran adik ady tak cukup tido kang. ahahahaha

10:52 PM

Delete
Blogger tentangseseorang said...

kakjemah BIN oh, tak main la koeytiaw :p

10:53 PM

Delete
Blogger tentangseseorang said...

eh sudah sudah. kita seharusnya berdamai. ahahaha

10:53 PM

Delete
Blogger viruspadu said...

ye berdamaila

acik satu entry pun tak buat lagi ni okeh asik gelak je hahhahahaha

lapar kueyteow pulak dah. ini semua salah ady veteren ni muahahahaha

10:56 PM

Delete
Blogger vagg© said...

tula kan td lg aku suruh pegang tangan sendiri ala2 nk bernasyid. susah betul ko nk paham kan ady????? skang baru paham. haha

10:56 PM

Delete
Blogger tentangseseorang said...

vagg ye betul. kakjemah memang slow. dia kalau gelak je sah otak jadik slow. tak berapa nak pikap. :p

10:58 PM

Delete
Blogger viruspadu said...

seb baik tak suruh pegang tangan orang lain. hehehehehe. nak pegang tangan afi. wah tetiba

10:58 PM

Delete
Blogger tentangseseorang said...

tapi aku salah kakjemah jugak sebab dia kena approve komen. jadik kita lambat baca komen. ahahaha. punca berlakunya kekeliruan penjanjian damai. ahahaha

10:59 PM

Delete
Blogger Kaseh NazLieza said...

alamak...lieza dh bkn ank dara xleh la ea kak..

11:02 PM

Delete
Blogger vagg© said...

ady gilos. ko yg slow la. haha. hengat keja kakjemah binti noh approve komen je ke? kita bukan dilahirkan utk approve komen je, ok. hahahah dah dah aku pun nak tido dah.






siot betul melayan. terhibur malam ku.

jadi pengajaran yang saya dapat malam tadi adalah

kita bukan dilahirkan untuk approve komen je

kesimpulan yang amat bermakna hahahaha

sekian.

Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

4 komen[s]:

vagg© said... [Reply to Comments]

hahahaha mcm gilos hahaha adehla sambung skt perut balik, ok.

haha sian nazlieza jadik mak dara. tetibe terpaksa masuk dlm ini drama haha. adehla

tentangseseorang said... [Reply to Comments]

jangan jgn set komen untuk diapprove. ahahahaha

viruspadu said... [Reply to Comments]

hahahahaha baca 39 kali pun masih gelak lagi hahaha

tentangseseorang said... [Reply to Comments]

ahahahaha usahkan ko kak jemah weih. aku pun dok bantai gelak lagik. tak pepasal aku jadik kanak-kanak yang tak cukup tido semalam. ahahaha







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^