Follow Viruspadu

Monday, June 14, 2010

Ceera Sudah Bersalin :)

Short Update :)

ceera dah selamat bersalin. bersalin normal.

baby girl
berat 3.05kg
tarikh 14 jun 2010 jam 10.20pg
hospital ampang

dia sendiri call saya tadi. dengan suara xcited. kul 10.35 kot dia call hahahaha terkejut saya. sendiri beranak sendiri call. cepatnya kau jahit tam

dia ada dalam bilik bersalin lagi.

TAHNIAH ATAM. :)

Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

27 komen[s]:

JIVEBUMZ said... [Reply to Comments]

tahniahhh ceera!
wah semangat tui ceera dia sendiri kol tuh

syeka sweetheart said... [Reply to Comments]

congratulation ceera n ciput..

Sikelu said... [Reply to Comments]

TAHNIAH...

Hariq-Sha said... [Reply to Comments]

yay! tambah lagi baby dalam family noh. annoi ada kawan baru birthday dekat2 :D

honeysour's blog said... [Reply to Comments]

tahniah ceera n ciput

JaNnAh said... [Reply to Comments]

tahniah ceera!!

Kancilbiru said... [Reply to Comments]

cayalah ceera...tahniah...

sab said... [Reply to Comments]

klu jmpa ceera kim salam n ucap tahniah..wah ttb rasa nk ada bby gurl cecepat.. :D

aLeen aVriL said... [Reply to Comments]

wah wah wah...nnt bole jadik kawan sama anoi and nisa..



beso jgk anak ceera 3kg lebih..huhuhhu

NUR AIN ZULAIKHA said... [Reply to Comments]

tahniah kak ceera!
baby gurl!
pasni kuat melaram la mcm mummy die..
huhu!
Alhmdlh..
=))

RieNa said... [Reply to Comments]

bday dekat2 dgn annur nanti bleh selebret sekali.

dah berapa org cucu pak noh ni..??

tahniah ceera n ciput~!!

Kak Kin said... [Reply to Comments]

tahniah ceera...

VP, sampaikan salam buat ceera ya..

mAr@ZiEy said... [Reply to Comments]

Tahniah Ceera & Ciput

Bertambah lah anak buah sis VP..hehehe

an15 said... [Reply to Comments]

congrats to ceera..

an15 said... [Reply to Comments]

congrats to ceera..

kumichan said... [Reply to Comments]

tahniah ceera n ciput..tahniah tuk jemah gak sebab dpt anak sedara baru

strawberi said... [Reply to Comments]

tahniah..kuat btol genetik pompuan korang yer..hehe..best2..tahniah skali lg..slamat berpantang utk ceera

edrina said... [Reply to Comments]

alhamdulillah..congrats ceera & ciput :-)

♥Hernee Nazir♥ said... [Reply to Comments]

tahniah ceera..x sbr nk tngok baby die..msti comel..

A.I said... [Reply to Comments]

LALALALALALA...

ceera dah slamat branak! harus hepi2 je sore dia kan? x sabo nk tengok baby dia..
soh dia cepat2 hapdet. ngeh ngeh

lily lotus said... [Reply to Comments]

congrates :)..hebat..dlm labour room bleh call terus..hihi

Mya said... [Reply to Comments]

wah best best..

congrates ceera n ciput! :)

no need to reveal said... [Reply to Comments]

congrats pada ceera bestnya dapat baby....bila aii nak mengandung lagi ni opppsss hehe

b.O.n.d.a said... [Reply to Comments]

yey!!

TAHNIAH!!!!

isyk..memang i kena menuntut ilmu ngan family pacik nOh ni la canne nak dapat baby gurl!!

Mah, sile rOjer i..i nak stenbai rOsmeri ciken sekOr nak menuntut ilmu nih =p

Dayah said... [Reply to Comments]

Salam Kak Jem,

Wahh adalah cepat Kak ceera update akak.. mesti dia sgt xcited.. agaknya doktor tgh jahit dia call akak.. ekekekeke..

CONGRATE KAK CEERA & CIPUT.. n WELCOME to the WORLD BABY GIRL ^__^

pearl apple said... [Reply to Comments]

wahh...tahniah ceera n ciput...da dpt baby dah..

MUMMYMUJID said... [Reply to Comments]

peh...dibuat update blog dlm labour room x ke sentap...







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^