Follow Viruspadu

Tuesday, June 15, 2010

comelnya baby Keisha :)

semalam balik kerja, weols telah berdesup desup balik rumah buat susu, amik keperluan apa yang patut. nak pegi Pantai Ampang, nak pegi tengok baby ceera

semalam adalah kuning :) bukan baby kuning, tp saya la hehehe dan semalam juga adalah lapar secara aneh. hahahaha sape baca twitter tahu la kot. saya memekak kat sana lapar lapar. dan dah makan nasik 5 minit lepas tu pun lapar lagi. apa ke benda ntah


dalam perjalanan. anoi asik menangis je. mungkin sebab dia tak selesa flu kot. kalau anak menangis je dalam kereta. perjalanan yang dekat pun terasa panjanggggggggggg. inikan pulak memang jauh kan. huh. muka emak dia boleh bertukar menjadi singa jadian ok. dengan jalan jem fulak tu. bila dah tensen mcm tu mula la rasa nak mengamuk je. dah la perut lapar hehehe.

akhirnya sampai jugak ke destinasi.

tingkat 2. masa saya sampai ceera tengah BF anak dia. comellllllll sangat ok.


tadaaaaaaaaaa baby KEISHA :)



"kakak tengok mama ada baby comel"


saya suruh en.laloque pegang baby, nak tahu apa dia cakap?


"kekok la, dah lama tak pegang baby"

kau tak rasa nak terkeluar bijik mata dengar statement tu? huh!

Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

26 komen[s]:

NUR AIN ZULAIKHA said... [Reply to Comments]

muke sape ek anak kak ceera tu?
tp chumel bangat!!
nk ium ium saje die!!

EraNaZeErA.. said... [Reply to Comments]

ala comelnya... mesti sedap cium2 baby ni.. time kecik ni...

tahniah kat ceera yerk..

RiEz said... [Reply to Comments]

hehehe akak nanti tambah lagi baby =)

Weeda said... [Reply to Comments]

wahh..ceera dh bsalin..hari2 tgk blog dia tnggu dia bsalin..hehe..ckp kt ceera congrats ye~

Softtouch [Hanim] said... [Reply to Comments]

tahniah...comelnya baby kesha...nmpak mcm idung mancung....

.::WaNiE::. said... [Reply to Comments]

hahahaha

encik laloque buat lawakk tau hahahha

mrs.hanibunny said... [Reply to Comments]

alhamdulilla... besar jugak baby dia... tolong sampaikan tahniah tuk ceera dan ciput yer... lebat betul rambut baby

S!eZaN said... [Reply to Comments]

sweet tul baby KEISHA :)

edrina said... [Reply to Comments]

comeinya baby keisha!!

Ietams said... [Reply to Comments]

ayat kekok tu kan..,
en laloque mcm bg hint nak baby lagi jer.. (larikss!!)
hihihihi

zAnNa@mAMaBaTriCE said... [Reply to Comments]

ala tomeynyer baby keisha...
hidung mancung tu.....rambut lebat...putih melepak..
rindunyer ngan bau baby

Hariq-Sha said... [Reply to Comments]

ohhhh sukeeeeeeeeeee~ suke nya ngan baby~~ comeeeeeeeeeellll~ tak dapat dikenalpasti pulak ikut muka sape...ermmm...~

statement en laloque sangat takleyh blah..hik3....padahal anoi baru jer nak masok setahun...ngeeee :D

Puteri Satu said... [Reply to Comments]

aduhai sangat comel sekali.... putih melepak.. tak tido malam la si cera ngan ceput dok belek baby keisha.. hiks...

JIVEBUMZ said... [Reply to Comments]

baby kiesha sedapnya nama dia!
alamak en lalok dah tak reti pegang baby?? hihi ye ker?

strawberi said... [Reply to Comments]

comel..comel..nama penuh ape?sedap nama keisha

mAr@ZiEy said... [Reply to Comments]

Keisha..sama nme ngan baby Nabila Huda..cucu Amy Search..hehe..pape pun..Keisha Ceera tercomel la..hehe..

ciare (^_^)v said... [Reply to Comments]

comelnyaaa baby keisha niiii....:')

hUmmY said... [Reply to Comments]

comel btol keisha!

congrats to ceera! :)

LaLaLOLa said... [Reply to Comments]

ooo... ptt kak ceera tadek hapdet blog beliau...
tahniah... shomel!

ummu_hanis said... [Reply to Comments]

mmg semua keturunan korang cumel cumel la yang. huhuhu.

me suya said... [Reply to Comments]

mcm ikot kak ceera aje.. shumil...hehehe thniah vp..dapat anak buah baru

eLeMeNt 0f L!fE said... [Reply to Comments]

comel nye anak kak cerra...mcm ikot muke dia je...

Maizatul said... [Reply to Comments]

nak tingglah komen smlm tapi line tenet jem.comel betul baby keisha.putih melepak. tolong kirim salam kat kat ceera ek.tahniah jugak..bertambah lah rakyat lam keluarga akak..

xeRoxiaTTe said... [Reply to Comments]

congrats 2 ceera..patutlah blog terpendam erk.suh mr. ciput hapdate plak.ni mesti kes sebuk layan bb.pepun slmt jadi mummy n deddy.

lily lotus said... [Reply to Comments]

ikut muka sape tu ekk. yg penting mmg comel!

pwincess AJA said... [Reply to Comments]

tomeeeeeynyeeee!
akak,sy amek 1 pic baby keisha ea.
mau buat N3 tuk k.ceera.
tqqq.heee.;)))







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^