Follow Viruspadu

Sunday, June 13, 2010

Contest BELKIN telah tamat dengan jayanya :)

salam,

akhirnya tamat jugak contest belkin saya. tak sabar betul menanti habis waktu.

kenapa saya buat contest?

sebenarnya lebih kepada nak buat survey, kenapa orang baca. bukan suruh puji2. hehehe. kalau saya suruh puji saya tulis "kenapa SUKA baca" hehehehe. sebab tu saya tanya "kenapa baca?". jadi nak tahu. korang baca sebab apa je. jadi saya boleh baiki blog mana2 yang patut. kurangkan yang tak patut, banyakkan yang patut patut dan jawapan2 korang memang sangat la mencuit hati. terima kasih ye.


Penyertaan Korang
1. http://idahani.blogspot.com/2010/05/viruspadujemah.html
2. http://c33ram00n.blogspot.com/2010/05/saya-mau-menang-belkin-g-wireless-modem.html
3. http://sitifarra.blogspot.com/2010/05/belkin-g-wireless-modem-router-milik.html
4. http://member2bonda.blogspot.com/2010/05/saya-mau-belkin-g-wireless-modem-router.html
5. http://mzhany.blogspot.com/2010/05/saya-nak-menang-belkin-g-wireless-modem.html
6. http://orangepillows.blogspot.com/2010/05/special-entry.html
7. http://miss-niera.blogspot.com/2010/05/tak-percaya-viruspadu-nak-bagi-hadiah.html
8. http://mylittleloverhani.blogspot.com/2010/05/naknak.html
9. http://azymemyza.blogspot.com/2010/05/saya-nak-menang.html
10. http://juneryanpunyer.blogspot.com/2010/05/contest-viruspaducom.html
11. http://miera301.blogspot.com/2010/05/saya-membaca-viruspadu-kerana.html
12. http://kasihaleeya.blogspot.com/2010/05/saya-tanak-air-laici-saya-nak-belkin-g.html
13. http://kinsyakrn.blogspot.com/2010/05/viruspaducom.html
14. http://anakabuya.blogspot.com/2010/06/saya-suka-contest.html
15. http://haziqthinking.blogspot.com/2010/06/rezeki-di-tangan-tuhan-fuhfuh-dapat-la.html
16. http://mycheann.blogspot.com/2010/06/vp.html
17. http://alya99.blogspot.com/2010/06/one-with-belkin-g-wireless-modem.html
18. http://nini3posen.com/?p=7975
19. http://ayume7882.blogspot.com/2010/05/saya-nk-menang-motobot.html
20. http://otakosong.wordpress.com/2010/06/13/sahibul-hikayat-bukan-cerita-sebenar/
21. http://www.kancilbiru.com/2010/06/kak-jemah-saya-nak-potong.html
22. http://azuyim.blogspot.com/2010/06/nak-jugak.html

sebenarnya semua entry contest saya dah baca dah. asal korang komen je terus saya baca. ada yang saya tinggal komen. ada yang tak sempat. soriiiiiiiiii. (naik lori :p)

bagi saya masa satu minggu untuk saya umumkan pemenang belkin ok.

dan mungkin ini berita baik untuk peserta :)

yelah sebab hadiah satu je kan. sedih lak yang lain2 tu. ok. kepada semua yang dah bersusah payah buat entry kenapa baca viruspadu.com. saya akan buat satu entry special utk korang setiap satu. kira entry featured blogger la. satu minggu satu entry. so ada 22 penyertaan, jadi ada 22 entry akan menyusul setiap minggu :) agak2 berapa tahun baru habis hehehe. takpe tak kisah. demi korang :)

tungguuuuuuuuu :)

fuh fuh fuh. tarik napas nak pilih pemenang :)

ok takyah kira berapa banyak :) dalam entry ini

Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

5 komen[s]:

b.O.n.d.a said... [Reply to Comments]

fuhhh..fuhhhh... =)

alahai, segan la ai adO dediketed entry ni..
ai ni kan femalu..
hahaha!
=p

Kancilbiru said... [Reply to Comments]

fuh fuh....kenyang baru pas makan maggi...hahaaha...

tak menang pun takpa la, at least ada dedicated itu..timasih kak jemah...

:) <- lagi satu smiley...

shadowz said... [Reply to Comments]

hehe... kalo gitu saya minggu yang ke 15 la ea kak.... o0o0.. ok2.. xpe.. ble da cyap tuk saya punye nanti, saya buat untuk akak punye lak... kre macm balas2 pantun laa...

hehehe....

p/s : kak, ada majlis kesyukuran ke, kenduri doa selamat ke sempena nak bg pemenang nanti?

miss mumun said... [Reply to Comments]

fuh fuh..
alahai.. xder saguhati la pulak.. runner up ker.. hehe

Lenny said... [Reply to Comments]

wah berdebar cik mahhhhhhh....

:D

semoga berkat baby buk fillanie melekatt... aminnnnn...:D

ini namanyer kill 3 birds using one belkin.. ahahhaa..

kalau i dapat maknanyer.. u bg adiah kat i and kat filla... wahhh... hebattt....hahahha..

(eh.. ada bunyik cam menggoda ke.. tak kan.... sajer jerrr...)

lelain jgn marah ai ye.. nanti kene jual! ahhahaha







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^