Follow Viruspadu

Thursday, June 24, 2010

Crocs untuk dijual

SOLD

Kasut crocs utk dijual. Jika berminat sederap meluru meng-emel kak jemah dengan segera di viruspadu@yahoo.com

harga asal saya tengok dekat crocs kek jasko nun adalah RM169. dibeli secara online dekat duniacrocs :) kasut ni baru je pakai 2 kali. masih tampak baru. :)

dijual dengan harga RM50.00 sahaja. cepat sebelum terlambat. eceh. hari ni gaji katanya :). sila tambah RM10 utk penghantaran. kalau nak amik byhen takyah la ye. kalau amik byhen boleh amik gambar dengan kakjemah dengan mekchu hahahahaha chewahhhh takkelakarlangsungayatbajetartistakbolehblah hahahahaha







nama kasut : lily in espresso (crocs).. so cute..
size kasut : size 6 (advice lagi sesuai kalo kaki comel bersaiz 5 yg pakai sbb shape yg bulat di bhgn depan)

siapa cepat dia hebat :p

Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

5 komen[s]:

lily lotus said... [Reply to Comments]

murah gilos! comel lak tu..kira duit jap :D

churalliya said... [Reply to Comments]

uii.. dah publish dah.. pantasss..
mintak2 lah ada hasil...

n.a.j said... [Reply to Comments]

Comel tul size n design kasut...

tak muat ngan saya daa..sob sob..

quiero a mi mama said... [Reply to Comments]

ala tak muat
huhuhuhu

NUR AIN ZULAIKHA said... [Reply to Comments]

nak..tp xmuat la kak..
saye saiz 8..
='(







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^