Follow Viruspadu

Thursday, June 17, 2010

goodies bag

ini goodies bag jajan2 untuk di bawa ke taska. sebab kebetulan itu hari masa besday nisa ada yang tanya saya apa yang saya letak dalam goodies bag. nah ni dia.


saya sebenarnya takde bajet2 la. saya beli je. asalkan ada air, ada jajan, ada gula2, ada coklat/kek. rasa macam complete dah. sebab niat nak bagi budak hepi2, jadi memang malas nak bajet beria sangat. mcm suka je tengok budak2 hepi hehe


jumpa beg ni je yang paling rasa ok la. sebab beli last minit mcm ni la. apa ada depan mata je. belasahhhhhhhhhhh


apa di dalam?

simple ajer kot. simple sesimple simplenya.

kalau tanya kos satu beg berapa. sumpah tak ingat. sebab beli kat tescokan sekali bungkus banyak2 tu. so tak pasti berapa. korang agak2 je la ye. :)

Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

3 komen[s]:

iswatie "colours of life" said... [Reply to Comments]

cantik beg goodie tuh.english style

Softtouch [Hanim] said... [Reply to Comments]

cantik beg dia tu..spu pun suka tgk bdk2 ke[u..tu sbb bila besday mesti buat kat taska sbb meriah sgt n budak2 hepy jer bila dpt tu smua..seronok tgk..

izyanty collection said... [Reply to Comments]

yang penting budak2 happy...nak buat gak lah...tapi kan lum kawen g camna nak buat kan huhuhu







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^