Follow Viruspadu

Monday, June 21, 2010

hal-hal dalaman

dalaman apakah hehehe

hal-hal opis acik ni ha. saje nak sharekan kesaksessan kitorang menjadi tuan rumah perhimpunan bulanan hehehehe

saya tak la terlibat secara terus, terus terang mahupun terus menerus, wekkkkkkk apakah ko nak cakap ni haaa. maksudnya saya ni cuma ahli jawatankuasa kecil-kecilan yang tugas saya adalah sambut penceramah je hehehe. memang kojo sonangbaitu. jadi keje2 siapkan slide, montaj dan sebagainya tugas orang2 kuat multimedia lah. kakjemah kat makguard jadi memang tak sesuaii... makguard memang tugas dia sambut penceramah gitu

ini masa rehesel. nak test montaj, nak test mic, nak test projektor apakebenda la semua.


budak fink muka pucat :) nampak sangat ini hari khamis, sebab saya pakai baju corak batik, tp bukan sutera.

hari sebenar-benarnya. hari yang very the berdebar2. pagi2 siap2 mandi pun dah terasa berdebar2 dah. poyo. padahal tugas sambut penceramah je

kak jemah n penceramah, en. aswandi dari mindef :)

dia bagi ceramah berkenaan dengan PENGURUSAN STRESS

memang terbaik ah dia punya talk. kau tak rasa masa berlalu. tahu2 habis je. sebab best gilak. kalau korang nak jemput dia bg ceramah kat opis korang memang saya alu-alukan. contact je kementerian pertahanan nun. cari dia.

saya tengah tunjuk dekat capogrande yang allaboutnegerisembilan dah publish dalam belog. ingat nak paksa dia belanje saya hahahaha. en.azlan bila nak belanja jiran bilik mu ini haaaa. susah payah aku buat entry kau ok heheheheh. ini mcm menolong tak ikhlas ni haha




habis dah perhimpunan bulanan. masa untuk bergedik-gedik



eh eh itu saya. eceh hahahaha


ini opismate saya. kesayangan saya. :) satu hari 8 jam saya bersama mereka :)


susah senang bersama, gelak nangis bersama. menjerit2 gediks2 pun bersama.



nanti kalau ditakdirkan saya pergi, keluar bertukar ke naik pangkat ke (amin). saya pasti sangat2 rindukan saat ini dan semua ini :)

Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

1 komen[s]:

Capo Grande said... [Reply to Comments]

apsal aku nampak gemok tu!!!!







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^