Follow Viruspadu

Wednesday, June 09, 2010

Header baru jemah yang meletop2 hehehe


tadaaaaaaaaaaaaa

memang puas hati :)

header ni ditempah dari we create you decide hehehe

RM40 je wei. berbaloi2 hehehe

Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

5 komen[s]:

IxoR@ said... [Reply to Comments]

cantik dan cute...

tp mmg background ni, VP pilih kuning ke?

:)

viruspadu said... [Reply to Comments]

takde la
tgh test power background kaler lain.
hehehehe

Capo Grande said... [Reply to Comments]

yeah, vp is going retro...

Cik Wanie said... [Reply to Comments]

mmg cantik dan meletop,
keluarga yg bahagia...

terada diri ini pun nak mcm akk jugak,
tapi bilalah agaknya kannn
huk huk huk

Softtouch [Hanim] said... [Reply to Comments]

cantik vp...ceria jer..i like..

vp kenapa bila kat opis s xboleh bukak blog vp yer?kat umah boleh plak...







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^