Follow Viruspadu

Thursday, June 03, 2010

Jemah Yang Cute :)

bukan saya cute ok. bukan saya.

ye memang nama saya Jemah. tapi bukan saya yang cute

ecece beria-ria eksplen

ni la JEMAH yang cute itu. i likeeeeeeeeeee

Jemah sekarang tengah seronok bergantung-gantung dengan e71 saya :)

baru dapat tadi dekat office.

semalam saya mc, mc sebab mata la apa lg, hari ni terasa mcm nak mc juga. tapi teringat ada meeting penting kena hadir. meeting la penting. saya tak. hehehehe. saya adalah salah sorang ahli yang hadir tapi duduk dekat sudut-sudut ajer. kalau takde pun orang tak perasan. ada pun orang tak perasan sangat. hahahaha eceh

pagi tadi sampai office. serius tak perasan JEMAH ni atas meja. almaklumla meja sepah. biar sepah-sepah sikit. baru la nampak bz. tektik tu. hahahaha. padahal en.laloque suka kutuk meja saya bersepah tak pandai manage hiks. pedulik.

tengah buat-buat keje, terjeling sudut CPU.

eh eh apakah ini. eh eh.

wahhhhhhhhhh

RM5 sahaja :)

qila wui. akak belum bayar. gimana mau bayar ni. opis sebelah ajer. tp nak jumpa sama qila sikit punya payah. :)

qila tak amik order dah huruf2 ni kan. nasib la korang hakhakhakhak.

Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

4 komen[s]:

Kaseh NazLieza said... [Reply to Comments]

cntik la kak...

rynas said... [Reply to Comments]

tantek...

Qila Azali said... [Reply to Comments]

hee.. meja akak kan masa qila letak benda tu, nampak mcm busy btol.. mcm akak ada kt opis.. hehe.. qila xkesa laa bebila pon bole bayar.. janji benda tu da smpi kat akak.. risau jee xbgi2 lgi.. ni da bagi lega skit.. glad sgt akak suka.. (:

miralatiff said... [Reply to Comments]

comel jer name Jemah tu..







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^