Follow Viruspadu

Saturday, June 19, 2010

Karnival Budaya Negeri Sembilan 2010 (1)

petang semalam. en.laloque cakap dia kena hadir karnival budaya negeri sembilan. dekat je. dekat dataran MPS. depan MPS. mcm xcited giler saya nak join. sebab dulu mcm teringin tp orang lain tak minat. takkan nak pegi sorang. malam pulak tu. apa kau giler nak pegi sorang2 malam2. siang2 jalan sorang pun saya tak berani okeh. tp sebab en.laloque kerja. dapat la jugak saya merasa.

muka bulat yang tembam made in seremban ceh terus made in seremban apa cerita hehehe.


dah lama meninggalkan zaman memakai tudung lilit-lilit. terasa macam blur giler macam mana nak pusing2kan tudung ni hahaha giler tak kenang jasa ala-ala habis madu sepah dibuang kacang lupakan kulit hahaha.tudung bawal dah mcm sepah dah mcm kulit kacang dah kesian dia.

tudung ni hadiah daripada reader saya, kak fauziah lamaaaaaa dulu. masa saya buat keputusan untuk pakai tudung betul-betul punya pakai. jadi dia telah hadiahkan saya tudung ni. hadiah dari UK. saya sayangkan sangat tudung ni

bila dah lama tak pakai. dan bila pakai. terus muka menjadi bulat macam bola. elok sangat la dengan musim bola sekarang. jangan orang konpius bola dengan muka haku sudah wakakakaka lawak budus



saya ketandusan tudung pink sebenarnya. tudung oning yang fink kaler ada berapa helai je. 2 helai je kot. bila dua2 saya tak cuci lagi. takde pilihan la kau. belasah ajer la


en.laloque kena pakai baju batik hehehe



Majlis Perasmian Karnival Budaya Negeri Sembilan 2010

best jugak pegi atas jemputan mcm ni. boleh duduk depan-depan. duduk betul2 depan persembahan. duduk belakang VVIP hikhikhik takyah susah2 rebut kerusi hehehhehehe. siap sedia makanan. i likeeeeeeeeeeeee

ok gambar yang berlambak2 nanti saya upload ek. sekarang jam 1 pagi okeh. mak dah sangap dah ni. jumpa nanti :)

Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

1 komen[s]:

Hasney said... [Reply to Comments]

wah..wah..jaymah...hi3 trademark kan..akak jekr panggil ko Jaymah...hu3..takper tembam2 made in seremban pun...cun, cantek, lawo..tetap nan ado hah....







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^