Follow Viruspadu

Wednesday, December 08, 2010

KedaiPanas Panas Panas :)

Malas nak keluar jalan membazir keringat?

Susah nak cari parking?

Jalan Jem?

Baju mahal-mahal tak berbaloi?

dan jawapan dia Ya Ya Ya Ya. eceh. kena jawab 4 kali jugak. sebab ada 4 soalan yang cipta sendiri hahaha.

Yes. korang pun tahu. kak jemah sekarang beli baju memang stok online sajork. malas giler ok nak keluar shopping beli baju. kesudahan dia mesti balik tangan kosong. tak pun sentap sebab anak tumpahkan air 100plus dekat kedai baju lalu kena sound dengan SA hahaha. dush dush dush. geram betul dengan peristiwa tu. seb baik baju dia yang teringin nak beli tu tak berapa cantik sangat. waaaahhhhhh dah bengang terus komplen you hahaha

ini satu lagi kedai online yang saya rasa, saya sebagai seorang wanita ayu, wah tetiba yang takde kena mengena langsung wohohohoho. dan saya sebagai ibu juga. amat bergembira dan senang hati dapat jumpa kedai online yang panas ini. tak caya dah. nanti jangan nyesal. baju dia dari ostolia ok. maksud saya baju kanak-kanak la.

"baju anak kau ni lawa la, beli kat mana?"
"baju anak aku stok ostolia je beb"

wakakakakak dush dush dush jawapan belagak mcm tu hahahaha.

ok ini link dia http://kedaipanas.blogspot.com/

nama kedai pun dah hot dah. hehehehe

Kami menyediakan fabric Japanese Cotton yg bermutu tinggi, chantek dan mampu di miliki. Kain yang ringan dan menyejukkan. Begitu juga dengan Kain Lace yg menarik dan memukau setiap yg memandang. Tidak kira sama ada untuk bakal pengantin, mahupun individu yang mahu menampilkan kelainan dalam berfesyen. Fabric kami didatangkan khas dari Indonesia yang terkenal dengan limpahan fabric yang berkualiti dan berpatutan. Sesuai untuk dijadikan baju kurung, kurung moden dan juga kebaya.

Kami turut menyediakan pakaian kanak kanak yang didatangkan khas dari Australia. Ini kerana kami ingin memberikan kelainan dalam fesyen kanak-kanak yang terdapat di negara kita. Kami akan pastikan yang fesyen kanak-kanak ini adalah 'rare item' dan menjadi buruan ramai ibu bapa yang ingin menampilkan yg terbaik buat si kecil anda ~ KedaiPanas

saje boldkan ostolia. nak kasik up sikit wakakakaka

seperti yang korang baca. KedaiPanas yang memang panas betul ni. menjual beberapa kategori

yang pertama:
untuk baby & kids :)

ini salah satu saya kopipes, memang lain dari yang lain

PRICE: RM40

CODE: KC009
SIZE: Size 2 (fits up to 2 years)
Material: 100% cotton
Color: Red

ITEM: AVAILABLE

harga pun saya rasa rezenebel la. sebab saya pegi kedai cari sendiri. baju budak memang mahal kan. kot ada yang murah sikit. sonang sangat bertahilalat dia hehehe.

yang kedua:
kain-kain :)


CODE: KT001
LENGTH: 4M
PRICE: RM80
ITEM: AVAILABLE

kain ini diimport dari seberang ya. dari indonesia :)

saya cuba kopipes yang pink. tapi dah habis kot. takpe. yang ni pun ok utk tatapan korang kan. sebab ini pun santekkkkkkkkkkk

saya dah ada 2 kain cotton. nikmat ok pakai kain cotton. sebab sejuk je. terasa nak beli lagi. tunggu KedaiPanas upload yang kaler pink hehehehe

harap2 cantik. dan harap2 ada satu je dia upload. lepas tu saya sorang je beli wakakaakaka. saje jeles dengan korang. hahahaha

yang ketiga :
KedaiPanas Plus Size. maknanya untuk yang bersaiz plus :)

memang tak dinafikan memang susah nak cari baju plus saiz online kan. kebanyakan yang ada semua ala-ala kerengga punya baju. S, XS, M, L itu standard la. tapi ini memang berita baik la. jadi sama rata. semua merasa shopping online tanpa membazir keringat gitu kan.


salah satu produk :) RM40 sahaja. fuyoooooo

saya tengok siap ada legging lagi. kagum!

KedaiPanas, sila update lebih banyak stok. saya very the tak puas meratapi nya hahahaha.

saya dibagitahu tadi. minggu ni ada promotion ok.

start esok sampai khamis depan 3/6/10 - 10/6/10 jam 12noon. proses mengepos adalah FREE. yahoooooooo. kalau harga dia RM40, banyak tu je la ko bayar. takyah tambah2 duit lagi. tp sampai khamis dopan je la ye. lepas tu pandai2 la nak hidup. maknanya apa. sila beli sekarang wakakaka.

eh dan ada lagi benda best

kalau beli lebih dari RM100, dapat gift ok. i likeeeeeeeeeeeee gift lalala

nak tengok stok yang terbaik lagi, kat fesbuk dia menimbun ok, klik fesbuk KedaiPanas

ok dah tu je.

sila terjah KedaiPanas sekarang. sebab ini paksa.


Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

0 komen[s]:







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^