Follow Viruspadu

Thursday, June 24, 2010

kegiatan yang semakin sukar



tak boleh dah wei

tengok la flash dia yang mengganggu itu. cisssssss, dah la bunyi kecek-kecek tak boleh hilang. wtfuhhh betul

jadi, kepada blogger yang tegar sampai dalam toilet pun nak snap gambar (macam saya), tidak direkemen telefon jenis saya ni. huh

Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

11 komen[s]:

Mak Su said... [Reply to Comments]

kena guna dslr ker?

shadowz said... [Reply to Comments]

Akak... sapa kat tandas sebelah tu??
hehe.... (haa.. cuak..cuak.. hehe)

viruspadu said... [Reply to Comments]

Mak Su
hehehe tu yang payah tu, takkan nak bawak kamera bagak pulak hehe

shadowz,
hohohohohoh tak baik okkkkkkkkk hahaha tetiba seram, camne ni?

LaLaLOLa said... [Reply to Comments]

akak gune sony eriksen ek?
mmg bunyik kecepek2 die 2 bising tapi kalo silent die tak bunyik hehe
pengalaman ni...

viruspadu said... [Reply to Comments]

bukan sonieriksen, tp nokia e71

Rina (◕‿◕)✿ said... [Reply to Comments]

hahaha, semangat gile nk tgkp gmbr dlm toilet siap bwk dlsr hehe lawak maksu

n.a.j said... [Reply to Comments]

yup..nokia e71 mmg ada bunyi tu tiap kali ambik gambaq kan...kan?

nak jadik paparazzi utk diri sendiri pun susahh..ehehe....

ambik gambaq byk2 tau..jgn patah semangat

maklongon9shoppe said... [Reply to Comments]

Jemah perasan tak ada bayang bayang kat toilet sebelah...??? Jeng jeng jeng....

Khalis Khaisara said... [Reply to Comments]

flash tu buleh off.bunyi pun buleh tukar yg slow sikit.

lily lotus said... [Reply to Comments]

off lah flash tu :D..bunyi tu tak dpt dielakkan

HOn3YB33 said... [Reply to Comments]

hehehe..same larr kiterr pakai E71...silentkan ajer kak oiii..xder bunyi dahsss..!!







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^