Follow Viruspadu

Monday, June 07, 2010

kenduri kendara.

hari ahad hari kenduri :)

oh ye dan musim cuti sekolah kan, so memang ramai la amik kesempatan buat kenduri kan, nak nak pulak tarikh pun baik punya tarikh kan. heheheh tu yang rebut-rebut orang tu kan. seb baik I dah kawen kan, kalau tak boleh join grup rebut2 tarikh ni sekali kan kan kan kan kan kan kan wakakaka dush!

ok sebelum apa2 tunjuk muka tuan punya belog dulu :) hehehehe. akhirnya jumpa jugak baju yang mecing sikit dengan tudung oning batik saya ni. kalau tak hari2 la dok tenung kat hanger. bila la aku nak pakai tudung ni :)

boleh laaaa... ada hijau2 sikit tu kekekekekek

mula2 kenduri jiran depan rumah dulu. kenduri iman kot (nama dia iman). kenduri anak jamal. jamal ni ngamceng dengan kitorang. kiranya kendurimu kenduri ku jua.

tp kitorang yang gegirl ni. uwekkkkk gegirl kata ko hahahahaha. ok la tu gegirl mcm comel2 je kan. so kitorang yang gegirl ni muncul time makan kekekekekeke. kerana telah mewakilkan laki2 kitorang eceh. seb baik boleh pakai alasan anak kecik sape nak jaga? haa tell me sapa nak jaga? eceh huhuuhuhuhuh.



lauk lauk adalah terbaik :)



very the susah nak layan nisa. sebab bila sampai cheras dia telah menganggap maklang sebagai ibu dia tsk tsk tsk. cis betul la



ingat dia nak duduk sebelah saya. nehi nehi

sebenarnya dia nak duduk sebelah maklang dia ok.

sampai hati ko nisa.

lepas makan-makan sembang2 semua. adik beradik saya yang lain stay la, susun pinggan apa semua, menolong la apa lagi.

saya fulak?, bergegas ke rumah

"my besfren wedding" aka Majlis Perkahwinan Razlie

sape yang dah dengan belog saya berkurun tahun lamanya. konfem la tahu kan, razlie adalah rep adalah PA saya kat belog. tapi sejak dia keje kat KLIA dia dah bz dah, kesian dia.

akhirnya, tamatlah zaman bujang rep :)

rep ni antara kawan terbaik saya ni. rahsia saya banyak dengan dia :p

nak pegi rumah rep, mcm biasa, SESAT. en.laloque yang terer jalan (pada saya la) pun sesat huhuhuhu, bukan apa. garmin la ni (cubaan taknak salahkan diri sendiri) tak update jalan, kitorang ikut je dia punya arahan, sekali dia suruh turn left. apa ko gile highway nak turn left. sekali highway baru daaaaa.

tragis betul nak pegi kenduri rep, siap salah rumah pengantin lagi hahahaha, dah la nisa buat perangai

orang yang pertama saya jumpa kat renduri rep adalah reader saya. hehehehe. saya ingat reader saya tu satu family dia pakai pepel you. very nice. tp saya dah sembang2 lupa lak nak tanya nama. kalau dia baca, sila la tinggal jejak :)

kendian saya jumpa iswatie punya family :) alaaaaaaaaaaa en.laloque lupa nak snap la tu, watie kemain comel lagi peknen. lembut macam dulu.

haaaaaaaaaaa... antara yang saya rindu. makngahhhhhhhhh. (mak muni, muni besfren saya)


tadaaaaaaaaaaaaa the pengantin yang glamers :)

rep dan farah maria :)





rep, selamat pengantin baru

macam tak caya lak ko dah kawen, rasa macam main-main pulak

bila nak bawak bini kau datang rumah aku weiiii

Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

8 komen[s]:

suamihanyisterizuki said... [Reply to Comments]

kak jemahhhhhhh....

tudung tuh shanteqqq laaa...huhu doket mano boli...ahahah cubaan loghat nogori..hancusss..

Softtouch [Hanim] said... [Reply to Comments]

cantiknya vp..suka tgk tinggi langsing jer..mcm model..he he he..

cuti sek mmg org berebut nk buat majlis kawin...

iswatie "colours of life" said... [Reply to Comments]

ala...x ambik pun gambo sekali...kalu idak harus sengih lebih depan camera baru en laloque...

okeh ayat comei pregnant yg setuju..lembut mcm dulu..hahahahaha 1st time org kata aku lembut..hahahahah * gelak guling2*

Mulan said... [Reply to Comments]

jemah!!! cantiknya tudung !!

Diarihatiku1976 said... [Reply to Comments]

lari konsep dari biasa ekk.. selalu pinkkkk... kali ni ijau plak... konsep ceera plak ekk... ahahkss

C'MuNi@MuNi said... [Reply to Comments]

hahah..glamer trus mak aku lps ni sbb masuk blog ko.

C'MuNi@MuNi said... [Reply to Comments]

hahah..glamer trus mak aku lps ni sbb masuk blog ko.

iylia suhimi said... [Reply to Comments]

eyh!my face pun termasuk jugak dalm pic..tumpang glamer makngah~huhu







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^